Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekyba kompiuteriais internetu šoktelėjo, „BMS Megapolis“ vėl gali atnaujinti veiklą

Vasarą uždarius „BMS Megapolį“, o rugsėjį sužlugus „ICG kompiuterių“ prekybos tinklui, Lietuvoje prekyba internetu šoktelėjo keliasdešimčia procentų. Tačiau atrodo, kad „BMS Megapolis“ vėl atims savo dalį iš elektroninių parduotuvių.
„BMS Megapolis“
„BMS Megapolis“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, spalį Vilniuje vėl ketinama atidaryti tris, o Kaune ir Klaipėdoje bent po vieną „BMS Megapolio“ parduotuvę. Gali būti, kad kompiuteriais prekiaujantis tinklas duris pravers nauju pavadinimu.

Tai, kad „BMS Megapolio“ parduotuvės vėl gali būti atidarytos, patvirtino prekybos centro „Panorama“ ir bendrovės „Ogmios pulsas“ atstovai. Jų patalpose buvo įsikūrusios „BMS Megapolio“ parduotuvės.

„Mes deramės su tinklo bankroto administratoriais dėl veiklos atnaujinimo. Norėtume, kad parduotuvė būtų atidaryta jau nuo spalio 1-osios“, – teigė „Panoramos“ vadovas Raimondas Boreika.

Dviejų prekybos tinklų bankrotas naudos davė elektroniniu būdu prekiaujančioms įmonėms. Bendrovė „Pigu.lt“ skelbia, kad uždarius „BMS Megapolio“ parduotuves kompiuterinių prekių internetu per mėnesį parduota už 800 tūkst. litų – 300 tūkst. litų daugiau nei ankstesniais mėnesiais. Dabar planuojama pasiekti apie 1,5 mln. litų mėnesio apyvartą.

Elektroninę prekybą prieš pusę metų tyliai pradėjo ir parduotuvių tinklas „Elektromarkt“.

„Kol kas interneto parduotuvė veikia tik pusmetį. Aš dar negaliu pasakyti, kad rezultatais esame labai patenkinti. Rezultatai atitinka bendrą situaciją rinkoje“, – teigė „Elektromarkt“ vadovas Ruslanas Šaraškinas.

„Topo centro“ parduotuvė irgi veikia internete. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius