Degtinei ir likeriui tenkanti alkoholinių gėrimų vartojimo dalis sumenko nuo 45,0 proc. iki 44,1 proc., vynui – nuo 8,4 iki 8,2 proc., tuo tarpu alui – padidėjo nuo 35,8 iki 38,1 proc., konjako ir brendžio rūšies gėrimams – nuo 3,9 iki 4,1 proc., putojančiam vynui – nuo 2,5 iki 2,7 procento.
Natūralia išraiška degtinės ir likerio pardavimai sumažėjo 2,8 proc. iki 33 mln. dekalitrų, vyno – 3,8 proc. iki 19,9 mln. dekalitrų, konjako ir brendžio rūšių gėrimų – 1,9 proc. iki 5,9 mln. dekalitrų. Alaus paklausa išaugo 5,4 proc. iki 224,8 mln. dekalitrų, putojančio vyno – 4,3 proc. iki 7 mln. dekalitrų.