Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SAS dažniau skraidys į JAV ir Aziją

Skandinavijos avialinijos SAS nuo 2010 m. spalio mėnesio siūlys klientams daugiau skrydžių į Niujorką, Bankoką ir Dubajų. Įvertinus didelę visų tolimųjų skrydžių maršrutų paklausą, SAS skraidys dažniau, į žiemos tvarkaraštį įtraukus papildomus skrydžius dar vienu lėktuvu „Airbus 340“, teigiama kompanijos pranešime spaudai.
SAS lėktuvas „Airbus 340“
SAS lėktuvas „Airbus 340“ / SAS nuotr.

„Analizuodami klientų elgseną pastaruosius 18 mėnesių pastebime, kad žmonės vis dažniau keliauja. Skrydžių visomis tolimosiomis kryptimis paklausa tarp verslo keleivių bei poilsiautojų pastebimai išaugo, taip pat daugumos maršrutų lėktuvų užpildymo rodiklis yra stabiliai aukštas. Reisai, kuriais keleiviai skrenda verslo klase į JAV ir Aziją būna beveik visada pilni tiek žiemos, tiek vasaros metu. Didėja ir bilietų pardavimai skrydžiams ekonomine ekstra bei ekonomine klasėmis“, – sako SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

Žiemos sezono metu SAS iš Kopenhagos kasdien skraidys į Bankoką, Čikagą ir Niujorką (Niuarko oro uostą). Taip pat dažniau skraidys Stokholmo–Niujorko ir Kopenhagos–Dubajaus kryptimis (Stokholmo–Niujorko kryptimi – 6 kartus per savaitę vietoj buvusių 5 kartų, Kopenhagos–Dubajaus – 4 kartus per savaitę vietoj buvusių 3).

Su naujuoju „Star Alliance“ partneriu „Continental Airlines“ SAS siūlo greitesnį susisiekimą į ir iš Niuarko oro uosto. Šis bendradarbiavimas SAS maršrutų sąrašą papildo 19 naujų krypčių Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje ir Pietų Amerikoje. Skandinavijos avialinijos SAS taip pat plečia maršrutų tinklą iš Čikagos oro uosto skraidindamos keleivius su partneriu „United Airlines“.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius