Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį prekybos centruose „Iki“ nebuvo galima atsiskaityti banko kortelėmis (atnaujinta 12.43 val.)

Savaitgalį dalis prekybos centrų „Iki“ pirkėjų patyrė nepatogumų – čia nebuvo galima atsiskaityti banko kortelėmis. Pirmadienį sistema jau veikia gerai, o savaitgalį kilę nepatogumai aiškinami techininiu gedimu.
„IKI“ mėsos cechuose nustatyti pažeidimai
Prekybos centras „Iki“ / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip naujienų portalui 15min.lt patvirtino bendrovę „Iki“ valdančios įmonės „Palink“ komunikacijos direktorius Tomas Vaišvila, parduotuvėse išties nebuvo galima atsiskaityti banko kortelėmis –  jo teigimu, tai įvyko dėl TEO LT ryšio įrangos gedimo parduotuvėse.

T.Vaišvila sakė, kad šį savaitgalį, kaip ir visada tokiais atvejais, prekybos tinklas sulaukė pirkėjų nusiskundimų, tačiau niekuo negalėjo padėti. Pasak jo, pasitaikė net tokių atvejų, kai žmonės pilnus pirkinių krepšelius palikdavo prie kasos ir negrįždavo.

„Viskas, ką mes galime padaryti tokiu atveju, yra informuoti“, – naujienų portalui 15min.lt kalbėjo atstovas spaudai. Jis patikino, kad prie kiekvienos kasos, o esant galimybei – ir ant parduotuvės durų, buvo pakabinti skelbimai apie techninius nesklandumus.

T.Vaišvila patikino, kad darbo dienomis tokie nesklandumai sutvarkomi greitai, o savaitgaliais užtrunkama kiek ilgiau, todėl prekybos tinklas patiria nemažai nuostolių.

Papildyta 12.43 val.: TEO LT atstovas spaudai Antanas Bubnelis patikslino, kad banko kortelėmis parduotuvėse „Iki“ nebuvo galima atsiskaityti nuo šeštadienio vakaro iki pirmadienio ryto.

Pasak jo, ryšio sutrikimą lėmė bendrovei priklausančio kabelio vagystė.

Vagystės nuostoliai kol kas nežinomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius