Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEB Lietuvoje platins dviejų naujų investicijų fondų vienetus

SEB banko grupės bendrovė „SEB investicijų valdymas“ pradeda viešai platinti dviejų naujų investicijų fondų vienetus: akcijų fondo, investuojančio į Azijos regiono bendrovių akcijas „SEB Choice Asia Ex. Japan Fund“ ir fondo, investuojančio pagal absoliučios grąžos strategiją – „SEB Asset Selection Defensive“.
SEB
SEB / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Fondas „SEB Choice Asia Ex. Japan Fund“ – tai plačiai diversifikuotas regioninis akcijų fondas, investuojantis į įvairaus dydžio Azijos bendrovių akcijas. Jo vidutinis pelningumas eurais per praėjusius 3 metus buvo 11,4 proc., o per 5 metus, įskaitant ir praėjusios krizės laikotarpį, buvo 6,7 proc. Šis fondas veikia nuo 1986 metų ir jį valdo patyrusi „Schroder Investment Management“ valdytojų komanda Honkonge, Singapūre ir Seule.

Fondas „SEB Asset Selection Defensive“ investuoja į akcijas, obligacijas, valiutas ir žaliavas remiantis absoliučios grąžos strategija. Šis fondas yra mažos rizikos ir jo koreliacija su akcijų ir obligacijų rinkomis yra nedidelė, todėl fondas gali būti tinkama investicijų portfelio rizikos mažinimo priemonė, ypač padidėjus svyravimams akcijų rinkose. Per praėjusius 12 mėnesių fondas eurais uždirbo 2 proc. grąžą. Fondas veiklą pradėjo 2009 metais ir jį valdo ekspertų komanda Švedijoje.

Abiejų SEB banko pristatomų fondų vienetai bus platinami eurais, mažiausia įmoka – 25 eurai. Standartinis platinimo mokestis – 2 procentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius