Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sklypas okupuotame Kryme beveik už dyką išnuomotas Vladimiro Putino režimą palaikantiems baikeriams

Vladimirą Putiną palaikančiam Rusijos baikerių klubui „Naktiniai vilkai“ buvo skirti 267 hektarai žemės aneksuotame Krymo pusiasalyje. Tokią dovaną Sevastopolio miesto valdžia Kremlių garbinantiems motociklininkams suteikė juos įpareigojusi sklype vystyti „patriotišką“ sporto ir sveikos gyvensenos centrą, rašo naujienų svetainė themoscowtimes.com.
„Naktinių vilkų“ vadas Aleksandras Zaldostanovas („Chirurgas“)
„Naktinių vilkų“ vadas Aleksandras Zaldostanovas („Chirurgas“) / Vida Press nuotr.

Informacija apie tokį Sevastopolio valdžios sprendimą buvo paskelbta antradienį miesto administracijos interneto svetainėje. „Naktiniai vilkai“ mokės 0,1 proc. sklypo nuomos kainos. Maža nuomos kaina nustatyta motyvuojant tuo, kad sklype bus vystoma pelno nesiekianti ir socialiai orientuota veikla.

Maža nuomos kaina nustatyta motyvuojant tuo, kad sklype bus vystoma pelno nesiekianti ir socialiai orientuota veikla.

Pranešama, kad šioje vietoje „Naktiniai vilkai“ „skatins ir populiarins sveiką gyvenseną, gerins gyventojų moralinę ir psichologinę būseną, ugdys fizinį pasiruošimą ir vykdys patriotišką Rusijos Federacijos piliečių švietimą“.

Sevastopolio miesto valdžios dokumente pažymėta, kad viename procente sklypo baikeriai galės plėtoti ir viešbučių, parduotuvių bei viešojo maitinimo įstaigų veiklą.

„Pelningo tipo patriotizmas“, – taip šį sprendimą „Twitter“ pakomentavo vienas iš Rusijos opozicijos atstovų Aleksejus Navalnas.

Apskaičiuota, kad mokant rinkos kainą, už šį sklypą „Naktiniai vilkai“ turėtų kiekvienais metais sumokėti 280 tūkstančių dolerių.

Nuomos sutartis su baikeriais bus sudaryta 10 metų, o ją „Naktiniai vilkai“ turi pasirašyti per mėnesį nuo Sevastopolio valdžios dekreto paskelbimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius