Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sodros“ skolininkų sąraše – ir 5 litus skolinga „Maxima LT“

„Sodros“ pradėtame skelbti skolininku sąraše greta milijonines skolas palikusių bankrutuojančių įmonių yra ir ketvirčio milijono litų skolą turintis Konstitucinis Teismas, ir vos 5 litus fondo biudžetui skolinga „Maxima LT“, rašo „Verslo žinios“.
Maxima
„Maxima“ / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Vasario 7 dieną skolininkų sąraše buvo 35,8 tūkst. iš maždaug 86 tūkst. formaliai Lietuvoje veikiančių bendrovių. Maždaug pusė, arba 17,6 tūkst., draudėjų „Sodrai“ buvo skolingi iki 1 tūkst. litų. Taip sąraše atsidūrė didžiausią mažmeninės prekybos tinklą šalyje valdanti „Maxima LT“, kurios skola vasario 8 dieną sudarė 5,44 lito.

Bendra įmonių skolų suma „Sodrai“ vasario pradžioje siekė 443 mln. litų, didžiausia skolininkė buvo „Kauno duona“ – 1,8 mln. litų skola.

„Sodros“ vadovas Mindaugas Sinkevičius tikino, kad padėtis stabilizuojasi, o bendras įsiskolinimas, palyginti su 2010 metų ketvirtuoju ketvirčiu, beveik nebedidėja. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius