Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Star1 Holidays“ vasarą iš Palangos skraidins į Antaliją

Kelionių organizatorius „Star1 Holidays“ vasaros sezono metu siūlys tiesioginius reisus iš Palangos į Antaliją. Kompanijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad poilsiautojai iš pajūrio į populiarų Turkijos kurortą galės vykti kiekvieną šeštadienį nuo birželio 12 dienos iki rugpjūčio pabaigos.
Lėktuvas
Lėktuvas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Star1 Holidays“ komercijos vadovas Liutauras Tarabrinas sako, jog naujasis maršrutas iš Palangos yra siūlomas vakarų Lietuvos gyventojams, siekiant suteikti jiems daugiau patogumo. Antalija pasirinkta todėl, kad tai yra vienas populiariausių kurortų, kurį dažniausiai renkasi poilsiautojai. „Tiesioginiai reisai iš Palangos į Antaliją – tai galimybė mūsų klientams rinktis jiems patogiausią išvykimo tašką taip sutaupant laiko ir pinigų. Nuo šiol, užuot vykę naktimis į Vilnių ansktyvajam rytiniam reisui, klientai galės neskubėdami susiruošti į kelionę, kadangi skrydis iš Palangos planuojamas apie pietus“, – teigia L. Tarabrinas.

Anot Palangos oro uosto vadovės Jolantos Jucevičiūtės, „Star1 Holidays“ atėjimas yra reikšmingas žingsnis oro uostui ir ypatingai didelis palengvinimas pamario ir aplinkinių regionų gyventojams.  „Remiantis istoriniais duomenimis, skrydžiai iš Palangos į Antaliją visada buvo populiarūs, tad neabejojame šio maršruto sėkme ir šį sezoną“, – sako J. Jucevičiūtė.

Iš Palangos į Turkiją „Star1 Holidays“ skraidins nuo birželio 12 d. iki rugpjūčio pabaigos. Antalijos kurortą keleiviai pasieks per mažiau nei tris valandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius