Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su ES parama sėkmingai užbaigtas „AGA CAD“ veiklos produktyvumo didinimo projektas

Uždaroji akcinė bendrovė „AGA CAD“, pasinaudojusi ekonomikos augimo veiksmų programa „E–verslas LT“, savo veikloje įdiegė integruotą informacinę verslo valdymo sistemą (IIVVS), skirtą verslo produktyvumui didinti ir verslo aplinkai gerinti.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Bendrovės išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad veiklos efektyvumo didinimo darbai truko pusę metų ir buvo vykdomi pagal 2009 m. gruodžio 16 d. startavusį projektą Nr. VP2–2.1–ŪM–02–K–01–276 „Novatoriškos integruotos informacinės verslo valdymo sistemos, skirtos įmonės procesų automatizavimui ir efektyvumo didinimui, kūrimas, pritaikymas ir diegimas“.

Įmonė „AGA CAD“, pasinaudojusi Europos Sąjungos (ES) parama, sukūrė integruotą informacinę verslo valdymo sistemą (IIVVS), kuri padeda lengviau valdyti skirtingus ir sudėtingus įmonės verslo procesus. Įdiegta specializuotus įmonės poreikius atitinkanti verslo valdymo sistema suteikia galimybę nutolusiems vartotojams jungtis prie sistemos per internetinę prieigą; sisteminti įvairiarūšius duomenis pagal skirtingus kriterijus, atsižvelgiant ir į tai, kad būtų tenkinami įvairių kategorijų vartotojų informaciniai poreikiai.

IIVVS sistema pritaikyta įmonės įvairiapusei analizei atlikti ir veiklos strategijų įgyvendinimams ruošti bei kontroliuoti nustatytų planų vykdymą. Įmonės vadovams ir vadybininkams IIVVS suteiks galimybę atrasti naujus verslo procesus apribojančius rodiklius. Šio projekto rezultatai turės įtakos kokybiškam ir efektyviam „AGA CAD“ veiklos vykdymui, padės išvengti anksčiau egzistavusių su duomenų valdymu susijusių problemų.

Pusė UAB „AGA CAD“ projektui „Novatoriškos integruotos informacinės verslo valdymo sistemos, skirtos įmonės procesų automatizavimui ir efektyvumo didinimui, kūrimas, pritaikymas ir diegimas“ vykdyti reikalingų lėšų – 223 409 Lt – buvo finansuojama iš ES struktūrinės paramos Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšų pagal priemonę Nr. VP2–2.1–ŪM–02–K „E–verslas LT“.

Pavadinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius