Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas liepė grąžinti į pareigas buvusį Darbo biržos vadovą V.Šlekaitį

Vilniaus apygardos administracinis teismas nurodė į Lietuvos darbo biržos vadovo pareigas grąžinti pernai iš jų atleistą Vidą Šlekaitį. Socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas antradienį po Vyriausybės pasitarimo teismo sprendimo pakomentuoti negalėjo – jį esą dar turi išanalizuoti ministerijos teisininkai.
Vilniaus darbo birža
Teismo nuosprendis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Ministerijos teisininkai analizuos teismo sprendimą. Tolesnis gyvenimas priklausys būtent nuo motyvų, kodėl toks sprendimas priimtas ir ką įpareigoja: ar nedelsiant grąžinti į pareigas, ar yra apeliacijos galimybių. Šiandien esu nepasiruošęs komentuoti, nes ir man čia yra naujiena“, – žurnalistams sakė D.Jankauskas.

Teismas taip pat nurodė sušvelninti pernai V.Šlekaičiui skirtas tarnybines nuobaudas ir išmokėti jam priklausantį atlyginimą už priverstinę pravaikštą, trukusią nuo praėjusių metų kovo 31 dienos iki teismo sprendimo įvykdymo.

Naujienų portalas 15min.lt primena, kad V.Šlekaitis iš Darbo biržos vadovo pareigų dėl aplaidumo buvo atleistas praėjusių metų kovo 30 dieną.

Atleistas iš pareigų V.Šlekaitis niekaip negalėjo susirasti darbo ir gyveno iš bedarbio pašalpos. Buvęs direktorius su žmona gyvena Vilniuje, bet LDB klientu nutarė tapti Alytuje, kur susirasti darbą kur kas sunkiau nei sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius