Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele2“ pripažinta geidžiamiausiu šių metų darbdaviu

Ketvirtadienį Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pripažinta „Geidžiamiausiu darbdaviu 2010“. Bendrovę įvertino portalų ir lankytojai, skyrę jai daugiausia balsų įmonių, turinčių iki 250 darbuotojų, kategorijoje.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas
Temos: 2 Darbdavys Tele2

Patraukliausios darbovietės rinkimai organizuojami kasmet nuo 2005 metų, teigiama išplatintame pranešime.

„Šis įvertinimas atspindi mūsų požiūrį į darbuotojus: nepaisant ekonominio nuosmukio, išsaugojome tas pačias darbo sąlygas, kaip ir anksčiau. Dar svarbiau tai, kad kokybiškos darbo sąlygos ir aukšta motyvacija lemia ir geresnį klientų aptarnavimą“, – sakė Petras Masiulis, telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ generalinis direktorius.

Lietuvos gyventojai „Tele2“ laiko patikimiausia ir sąžiningiausia bendrove telekomunikacijų sektoriuje – net 55,2 proc. šalies gyventojų „Tele2“ įvardijo kaip patikimą ir sąžiningą įmonę. Nuo 2009 m. gegužės taip manančių gyventojų dalis padidėjo 6 proc. punktais. „Tele2“ pasitikėjimo telekomunikacijų sektoriumi vidurkį lenkia 11,3 proc. punktais.

Tai atskleidė praėjusių metų pabaigoje viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „TNS Gallup“ atliktas mobiliojo ryšio paslaugų vartotojų ir įmonių sąžiningumo indeksų tyrimas, kurio metu apklausti 1027 respondentai.

Pasitikėjimą bendrove atspindi ir „Tele2“ vartotojų, keičiančių mobiliojo ryšio operatorių, pasirinkimas. 2009-aisiais „Tele2“ pritraukė daugiausia mobiliojo ryšio vartotojų, pasinaudojusių numerio perkėlimo paslauga.

Šiuo metu „Tele2“ dirba 91 darbuotojas, trečdalis jų pradėjo dirbti per pastaruosius dvejus metus. Bendrovė dirba pagal mažų kaštų modelį, todėl prekybos, klientų aptarnavimo ir kitas funkcijas nuomojasi iš specializuotų įmonių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius