Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Teo LT“ neria į „debesų“ kompiuterijos paslaugų rinką

Lietuvoje prasidėjusios lenktynės dėl „debesų“ kompiuterijos paslaugų klientų įtraukia vis daugiau IT bendrovių. Nors šių paslaugų rinka dar tik formuojasi, anot IT bendrovių, po ketverių metų jomis naudosis daugiau kaip pusė Lietuvos įmonių, rašo „Verslo žinios“
TEO LT
TEO LT
Temos: 1 „Telia“

Pernai „debesų“ paslaugas pasiūlė „Blue Bridge“ ir „Baltnetos komunikacijos“. Jas teikia ir „Teo LT“ įmonių grupei priklausanti „Baltic Data Center“, daugiausia besiorientuojanti į stambiojo verslo klientus. O šiemet į „debesis“ nėrė ir pati „Teo LT“, ji taikosi į smulkiųjų ir vidutinių įmonių segmentą.

„Debesų“ kompiuterijos paslaugos yra viena svarbiausių mūsų įmonių grupės IT paslaugų plėtros krypčių. Jau artimiausiu metu ketiname tapti tvirta šios rinkos lydere“, – sakė „Teo LT“ IT sprendimų skyriaus vadovas Arūnas Venclovas.

Kovą „Teo LT“ pasiūlė „debesų“ kompiuterijos principais veikiančią balso telefonijos paslaugą, kuri organizacijoms leidžia telefonų tinklus kurti be papildomos biure įrengtos įrangos. Pasak A.Venclovo, vasaros pabaigoje ketinama pasiūlyti ir virtualaus biuro paslaugas.

„Jos suteiks galimybę mažoms ir vidutinėms įmonės naudotis paslaugomis, kurios dėl savo kainos ir sudėtingumo iki šiol buvo prieinamos tik didiesiems.(...) Naudojantis šia paslauga nereikia investuoti į techninę ir programinę įrangą“, – sakė A.Venclovas.

„Debesų“ kompiuterijos pagrindinis pranašumas, kad ji leidžia įmonėms atsisakyti didelių investicijų nuosavai IT infrastruktūrai įsigyti, pavyzdžiui, serveriams, kompiuterinei ar programinei įrangai, ir visa tai įmonės gali gauti kaip paslaugą, mokėdamos tik už tai, kuo tuo metu naudojasi.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius