Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turite seną „Hario Poterio“ kopiją? Ji gali būti verta net 50 tūkst. dolerių

Hario Poterio ir kitų knygos personažų gerbėjai sumokės itin didelius pinigus už knygą, jeigu, pavyzdžiui, autorė bus įvardinta ne kaip J.K.Rowling, o Joanne Rowling, rašo „The Independent“.
„Haris Poteris ir išminties akmuo“
„Haris Poteris ir išminties akmuo“ / „Scanpix“ nuotr.

Internetinė knygų parduotuvė „AbeBooks“ detalizavo, kurie „Hario Poterio“ leidimai yra vertingiausi. Knygų kainos svyruoja nuo poros šimtų dolerių iki maždaug 50 tūkst. dolerių

Pirmasis angliškas „Hario Poterio“ kietais viršeliais leidimas 1997 metais yra kaip Šventasis gralis „poteriados“ gerbėjams.

Buvo išleista vos 500 vienetų, ir 300 jų nukeliavo į bibliotekas. Šios knygos autore įvardijama Joanne Rowling. Ši knyga yra itin vertinga – kainuoja apie 50 tūkst. dolerių.

1999 metų prabangios kolekcijos leidimai taip pat yra vertingi – mokama nuo 450 iki 2,5 tūkst. dolerių. „Haris Poteris ir išminties akmuo“ minkštais viršeliais taip pat gali būti parduotas už keturženklę sumą.

„Hario Poterio ir paslapčių kambario“ pirmieji leidimai kainuoja iki 9 tūkst. dolerių, „Hario Poterio ir Azkabano kalinio“ – 1,5–12 tūkst. dolerių.

Ketvirtoji „poteriados“ dalis gali kainuoti ir 10 tūkst. dolerių, 2003 metais leista penktoji  verta keturženklės sumos, šeštoji verta iki 5 tūkst. dolerių, o apie paskutiniąją tinklalapis informacijos nepateikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius