Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turizmo departamentas reikalauja nutraukti „Oasis tours“ veiklą

Valstybinis turizmo departamentas informavo įmones UAB „Oasis tours“ ir UAB „Oasis tours club“, kad jos neturi galiojančių kelionių organizatorių pažymėjimų ir pareikalavo nutraukti veiklą bei sustabdyti organizuotų turistinių kelionių pardavimo paslaugas turistams.
Lagaminai
Lagaminai

„Valstybinis turizmo departamentas vykdydamas rinkos priežiūrą užfiksavo faktą, kad interneto svetainėje www.oasistours.lt. buvo pateikiama informacija apie UAB „Oasis tours“ parduodamas išvykstamojo turizmo paslaugas. Kadangi kelionių organizatoriai UAB „Oasis tours“ ir UAB „Oasis tours club“ neturi galiojančių kelionių organizatorių pažymėjimų, oficialiu raštu įmonių buvo pareikalauta nedelsiant nutraukti veiklą. Taip pat apie galimai neteisėtą įmonių veiklą Departamentas informavo Vilniaus apskrities VPK Ekonominių nusikaltimų tyrimų skyrių ir paragino kuo skubiau inicijuoti veiksmus, siekiant užkirsti kelią neteisėtai įmonių veiklai“, – sakė Valstybinio turizmo departamento direktoriaus pavaduotojas Juozas Raguckas.

Įstatymuose numatyta, kad kelionių organizavimo arba kelionių agentūros paslaugas galima teikti tik turint galiojantį kelionės organizatoriaus arba kelionių agentūros pažymėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius