Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ūkio bankas: mūsų banke viskas gerai

Lietuvos bankui paskelbus apie „Snoro“ banko veiklos sustabdymą ir jo veiklos perdavimą valstybei, Ūkio bankas suskubo raminti savo klientus.
Ūkio bankas
Ūkio bankas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ūkio bankas užtikrina, kad šiandienos įvykiai „Snoro“ banke yra visiškai autonomiški ir jokiu požiūriu nesusiję nei su Ūkio banku, nei su jo veikla“, – nuo „Snoro“ nelaimių išplatintame pranešime spaudai atsiriboja Ūkio bankas.

Pasak pranešimo, Ūkio bankas dirba visiškai stabiliai ir sėkmingai vykdo visus Lietuvos banko nustatytus bankų veiklos riziką ribojančius normatyvus ir reikalavimus.

„Norime nuraminti ir užtikrinti indėlininkus bei klientus, jog nėra jokio pagrindo nerimauti ar imtis bet kokių neplanuotų ar impulsyvių veiksmų“, – Ūkio bankas kreipiasi į savo klientus.

Trečiadienį Lietuvos bankas sustabdė banko „Snoras“ veiklą. Bankui „Snoras“ paskirtas laikinasis administratorius, laikinai taikomos turto apsaugos priemonės, pranešė Lietuvos bankas. Įtariama, kad Lietuvos bankui „Snoras“ teikė klaidingus savo finansinės situacijos duomenis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius