-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 18 /11:41

„Ūkio bankas“ siekia išlošti iš „Snoro“ situacijos

„Ūkio bankas“ penktadienį pranešė gerinantis kredito paėmimo sąlygas esą suprasdamas, kad kai kurie šalies gyventojai pastaruoju metu atsidūrė itin sudėtingoje finansinėje situacijoje.
Banko „Snoras“ bankomatas
Banko „Snoras“ bankomatas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Puikiai suprantame tą sudėtingą finansinę situaciją, į kurią netikėtai pateko kai kurie šalies gyventojai, todėl siekiame jiems pasiūlyti palankias sąlygas, kuriomis pasinaudoję jie galėtų pasiskolinti pinigų palankiomis sąlygomis ir operatyviai išspręsti problemas, su kuriomis jiems teko neplanuotai susidurti“, – sakė „Ūkio banko“ Komercijos tarnybos vadovas Justas Babarskas.

Nuo šiol vartojimo kredito minimali suma sumažinta iki 500 Lt (buvo 1 000 Lt). Be to, panaikintas šiems kreditams taikomas komisinio mokesčio minimumas ir dabar nedideliems kreditams, siekiantiems nuo 500 iki 999 Lt, taikomas 1 proc. komisinis mokestis, t.y. nuo 5 iki 10 litų.

Bankas skelbia, kad paskolas suteiks tiek seniems, tiek naujiems savo klientams.

Taip pat žiniasklaidoje publikuojama „Ūkio banko“ reklama, kurioje viliojami nauji klientai. Naujai atsidariusiems sąskaitas „Ūkio banke“ žmonėms siūloma du mėnesius naudotis nemokamais vietiniais ir tarptautiniais pervedimais, nemokamomis kasos operacijomis, po to dar dešimt mėnesių jiems žadama suteikti 50 proc. nuolaidą.

Ketvirtadienį „Ūkio banko“ akcijos pigo beveik 14 proc. „Tai yra natūrali rinkos reakcija į lapkričio 16 d. naujienas apie AB banko „Snoras“ nacionalizavimą. Lietuvos bankas labai detaliai paaiškino situaciją, todėl esame tikri, kad rinkos netrukus nurims ir akcijų kainos stabilizuosis“, – rašoma banko atsakyme 15min.lt.

Savo tinklalapyje „Ūkio bankas“ taip pat praneša apie apie šventinę indėlių akciją. Dedant indėlį metams siūloma iškart pasiimti palūkanas arba vieno iš siūlomų laikraščių prenumeratą.

Bankas 15min.lt neatsakė, ar mano, kad ši akcija gali pasisekti po „Snoro“ nacionalizacijos: „Lietuvos banko sprendimai yra susiję tik su vieno konkretaus banko AB bankas „Snoras“ veikla, savo pranešimuose patvirtino ir nuolat pakartoja Lietuvos bankas. Todėl tokia klausimo formuluotė yra tiesiog nekorektiška ir neatsakinga.“

Visas naujienas apie banko „Snoras“ nacionalizavimą rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius