Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Adamkus ir R.Dargis aptarė Lietuvos ekonominę padėtį (nuotraukos)

Trečiadienį kartu pietavę buvęs Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus ir statybų bendrovės „Eika“ direktorius Robertas Dargis aptarė Lietuvos ekonominę situaciją.
Atsisveikinimo akimirka
Trečiadienį kartu pietavę verslininkas R.Dargis ir buvęs šalies vadovas V.Adamkus aptarė ekonominę Lietuvos situaciją. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Valdas Adamkus

Akylesni sostinės A.Goštauto gatvėje įsikūrusio restorano „Pomodoro Lounge“ lankytojai trečiadienį galėjo pastebėti kartu pietaujančius buvusį šalies vadovą V.Adamkų ir statybų bendrovės „Eika“ direktorių bei Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos valdybos pirmininką-prezidentą Robertą Dargį.

Naujienų portalo 15min.lt paklaustas, ką aptarė su buvusiu prezidentu R.Dargis patikino, kad tai buvo privatūs pietūs. „Tiesiog pakviečiau V.Adamkų apsilankyti mūsų padangėje, ir jis mielai sutiko“, – kalbėjo statybų bendrovės „Eika“ vadovas.

Jis prasitarė, kad su V.Adamkumi kalbėjosi apie ekonominę šalies situaciją. „Aptarėme, kaip atrodo Lietuvos ekonominė situacija, kaip atrodo tarptautinė aplinka, ir viskas. Tiesiog pasidalinome savo požiūriais ir matymais“, – sakė R.Dargis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius