Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veltinių verslą puoselėjanti Daiva Zgrabskė: už išskirtinumą klientas sutinka mokėti brangiau

Daiva Zgrabskė lietuviams siūlo įsigyti išskirtinio dizaino „My feltboots“ – veltinius batus. Verslininkė tiki, kad jos pasirinkta verslo šaka ateityje vis labiau populiarės, o šiuo metu moteris nemato priežasčių skųstis verslo idėja, nes miestiečiai, norintys pabrėžti savo stilių, nevengia jos produkcijos.
Veltinio meistrė Virginija Stakionienė šaltą žiemą dėvi pačios veltą liemenę.
Veltinio meistrė Virginija Stakionienė šaltą žiemą dėvi pačios veltą liemenę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Rankdarbiai Vilna

„Orientuojamės daugiau į išskirtinio skonio žmones, jie yra išsilavinę ir modernūs miestiečiai, kurie linksta dėl išskirtinės kokybės ir išvaizdos mokėti šiek tiek daugiau“, – neslėpė D.Zgrabskė.

Pasak kūrėjos, jos tikslas yra sukurti originalaus dizaino avalynę, kuri atspindėtų miestiečių norą išsiskirti iš minios, bet dėvėti natūralią ir kokybišką avalynę. Visgi moteris neslepia, kad išskirtinumas kainuoja brangiau.

„Siekiame, kad mūsų gaminiai būtų bent vienu žingsneliu toliau, nei esantys rinkoje“, – apie savo išskirtinumą rinkoje kalbėjo D.Zgrabskė.

Kodėl gi lietuviai renkasi veltinius batus? Anot kūrėjos, veltiniai batai daugeliui klientų asocijuojasi su šiluma, kitas dalykas – jų išskirtinis dizainas traukia akį, o trečia – lietuviai labai kreipia dėmesį į praktiškumą.

D.Zgrabskės teigimu, pirkėjams geras asociacijas kelia ir tai, kad prekė yra gaminama Lietuvoje.

„Mes pastebime, kad tiek Lietuvoje, tiek Europoje vartotojas atsigręžia į patogumą ir paprastumą. Iš esmės produktų, pagamintų iš natūralios medžiagos, vartojimas stabiliai auga visame pasaulyje. Mes irgi matome, kad vartotojas linksta į natūralumą, išteklių naudojimo mažinimą ir ekologiškumą. Todėl tikime, kad mūsų gaminiai iš avies vilnos ir kitų natūralių medžiagų artimiausią dešimtmetį turės didelę paklausą“, – apie gaminių privalumus kalbėjo pašnekovė.

Moteriškų ir vyriškų veltinių batų kainos svyruoja nuo 389 iki 419 litų, vaikiškų – nuo 210 iki 230 litų. O norint įsigyti panašaus tipo avalynę per įvairiausius internetinius skelbimus, kaina gali svyruoti nuo 60 iki 290 litų.

Laida „Verslo ritmu“ transliuojama pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais 11.55 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius