-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vežėjai ima kalbėti apie pelningus metus

Lietuvos vežėjų asociacija „Linava“ apklausė narius ir teigia, kad Lietuvos vežėjai šiemet, po dvejų nuostolingų metų, planuoja pelną.
Lietuvos vežėjų asociacijos „Linava“ duomenimis, sekmadienio rytą Terechovo pasienio poste laukė apie 1300 vilkikų, dar maždaug 600 vilkikų stovi Grebnevo pasienio poste.
Vežėjai / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Verslo žinios“ rašo, kad prasčiau seksis tik automobilvežių savininkams– dingus Rytų rinkoms ir drauge sumažėjus nenaujų automobilių srautams jų rytdiena neaiški.

„Vežėjus gelbsti ne tik tai, kad padaugėjo krovinių, bet ir tai, kad dėl atpigusio dyzelino bei mažinamų atlyginimų pavyko apkarpyti sąnaudas. Tikimės, kad šiemet jau pradės didėti ir vežimo įkainiai“, –sakė „Linavos“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius.

Anot jo, šiandien stabiliausias sektorius transporto segmente – šaldytų produktų gabenimas. Kitas pagal pelningumą – specializuotų krovinių vežimas, šių užsakymų sumažėjo palyginti nedaug.

Gyvybingos ir įmonės, kurios gabena krovinius tentais trauktais vilkikais. Asociacijos prezidento vertinimu, tragiška automobilių gabenimo įmonių padėtis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius