Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 12 /20:07

Vladimiras Romanovas: „Šiandien buvo padarytas pinigų pavedimas „Žalgirio“ klubui. Manau, jie pasieks „Žalgirio“ sąskaitą“

Didžiausias Ūkio banko akcininkas Vladimiras Romanovas 15min.lt sakė šiuo metu esantis Lietuvoje, tačiau apie banką užklupusias problemas jis kalbėti nenori.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paskelbus apie tai, kad Ūkio banko veikla sustabdyta, žurnalistai bandė susisiekti su stambiausiu banko akcininku V.Romanovu, tačiau telefonu iki vakaro jis nebuvo pasiekiamas.

15min.lt pavyko susisiekti su V.Romanovu, tačiau  jis nesileido į kalbas apie Ūkio banką: „Aš visą laiką ištisai negaliu komentuoti“.

Į klausimą, ar šiuo metu yra Lietuvoje, jis atsakė klausimu: „O kaip jūs manot?“.

Vėliau jis teigė esantis Lietuvoje.

„Ne aš jk apribojau (banko veiklą – aut.), kodėl jūs manęs klausiate? Ar aš galiu panaikint tą apribojimą? Tai kam tada klausiat? Gerai, gerai, su jumis tik šnekėk“, – tokiais žodžiais pokalbį baigė V.Romanovas.

Papildyta 20.17 val.: Portale diena.lt pasirodė platesnis V.Romanovo komentaras, kuriame jis teigia, kad „Lietuvos bankui pareikalavus padaryti papildomus užstatus“, buvo pasamdyti advokatai ir patenkinti reikalavimai – papildomai užstatytas milijardas litų vertės turtas.

„Mums nebuvo pateiktos net ataskaitų išvados susipažinti“, – tvirtino V.Romanovas.

Jis taip pat apgailestavo, kad kaip tik antradienį buvo padarytas pinigų pavedimas „Žalgirio“ klubui. „Manau, jie pasieks „Žalgirio“ sąskaitą“, – ironizavo jis.

Antradienį Generalinė prokuratūra pradėjo tyrimą dėl galimo didelės vertės turto iššvaistymo Ūkio banke. Prokuroras Simonas Minkevičius sakė, kad V.Romanovo buvimo vieta nežinoma, tačiau jis pabrėžė, jog V.Romanovas nėra niekuo įtariamas, įtariami banko vadovai.

V.Romanovas valdo 64,92 proc. banko akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius