Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMI įspėja apie sukčių atakas

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI), gavusi gyventojo pranešimą, informuoja mokesčių mokėtojus, kad VMI specialistai nesilanko mokesčių mokėtojų namuose, pristatydami jiems žemės mokesčio deklaracijas, ir pinigų už šį mokestį nerenka.
Pareigūnai perspėja netikėti kiekvienu pinigų prašančiu nepažįstamuoju.
Pareigūnai perspėja netikėti kiekvienu pinigų prašančiu nepažįstamuoju. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Primename, kad žemės mokesčio deklaracijos mokesčių mokėtojus pasiekia asmeniškai: jiems paštu pateikiama deklaracija apie mokėtiną žemės mokestį, arba ši informacija pateikiama VMI Elektroninio deklaravimo sistemoje. Sumokėti žemės mokestį galima tik pašte, bankų skyriuose (arba naudojantis e. bankininkystės paslaugomis) bei kai kuriuose VMI teritoriniuose skyriuose. Mokesčių inspektoriai nevaikšto po gyventojų namus ir nerenka pinigų už žemės mokestį,“ – įspėja VMI Paslaugų mokesčių mokėtojams departamento direktorė Stasė Aliukonytė – Šnirienė.

VMI pasiekė informacija, kad Kaune kurjeriu prisistatantis asmuo ne tik atneša žemės mokesčio deklaracijas, bet ir renka iš gyventojų pinigus už žemės mokestį, neva, kad gyventojams būtų patogiau ir niekur nereiktų vykti iš namų.

Visą informaciją žemės mokesčio klausimais mokesčių mokėtojai gali gauti paskambinę trumpuoju telefonu 1882, taip pat šiuo numeriu galima pranešti ir apie mokestinius pažeidimus bei sukčiavimo atvejus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius