Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VP dešimtukas tebebyra: akcijas parduoda Mindaugas Bagdonavičius

Vienas smulkiųjų „Vilniaus prekybos“ ir su ja susijusių įmonių grupės akcininkų – Mindaugas Bagdonavičius – parduoda su šia grupe siejamas akcijas, skelbiama pranešime spaudai. Jo valdomą akcijų paketą įsigyja likusiems grupės akcininkams priklausanti bendrovė „Bertona Holdings Limited“.
UAB „Maxima grupės“ generalinis direktorius Mindaugas Bagdonavičius
Mindaugas Bagdonavičius / UAB „Maxima grupės“ nuotr.

Šios bendrovės valdybos inicijuotą sandorį dėl M.Bagdonavičiaus akcijų įsigijimo planuojama užbaigti iki šių metų pabaigos.

Sandorio suma ir sąlygos neatskleidžiamos. „Bertona Holdings Limited“ taip pat praneša, jog kitiems verslo grupės akcininkams bus suteikta įstatymais numatyta pirmenybė įsigyti M.Bagdonavičiaus šiuo metu valdomas akcijas.

„Po 25-erių metų verslo grupėje atėjo laikas, kai dar jauti, kad gali sukurti kažką nauja. Noriu vystyti nuosavą verslą, turiu įvairių planų ir sumanymų, tačiau šiuo metu dar kiek per anksti apie juos kalbėti“, – pranešime spaudai sakė M.Bagdonavičius.

M.Bagdonavičius verslo grupėje dirbo ketvirtį amžiaus, yra vienas su „Vilniaus prekyba“ siejamos verslo grupės kūrėjų, ilgametis „Maxima grupės“ vadovas.

Kipre registruota bendrovė „Bertona Holdings Limited“ yra nuo 2009 m. veikianti grupės bendrovė, kurios misija yra įgyti ir valdyti smulkiuosius grupės įmonių akcijų paketus. Ši bendrovė šių metų balandį įsigijo ir iki tol Žilvino Marcinkevičiaus toje pačioje verslo grupėje turėtą akcijų paketą.

„Bertona Holdings Limited“ akcininkais ir galutiniais naudos gavėjais iki šiol yra 6 fiziniai asmenys: Nerijus Numavičius, Vladas Numavičius, Ignas Staškevičius, Mindaugas Bagdonavičius, Mindaugas Marcinkevičius ir Gintaras Marcinkevičius.

Anksčiau savo akcijas yra pardavęs dar vienas dešimtuko narys – Žilvinas Marcinkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius