Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyriausybė greita keisdama mokesčių įstatymus, kitos reformos atidedamos

Vyriausybės programos įgyvendinimo priemonių plane nėra žadėtų galimybių registruoti įmonę su 10 ar 100 litų įstatiniu kapitalu ir supaprastinta buhalterine apskaita, o bendrovių steigimas į internetą persikels ne anksčiau kaip 2012 metais.
Pinigai
Pinigai / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Mokesčiai

Tačiau nekilnojamojo turto mokestį gyventojams reglamentuojantis įstatymas bus parengtas iki vasaros, penktadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Prieš mėnesį sparčių sprendimų įteisinant lankstesnius darbo santykius žadėjęs premjeras Andrius Kubilius traukiasi – Vyriausybės programos įgyvendinimo priemonių plane parengti Darbo kodekso pakeitimus numatyta tik 2010 metų pirmąjį ketvirtį. Pasak įmonių vadovų, po metų daugeliui šie pakeitimai bus nebereikalingi.

Vyriausybės programos įgyvendinimo priemonių plane, pavyzdžiui, fizinių asmenų bankroto įstatymą numatyta priimti tuomet, kai ekonomika pradės lipti iš duobės – 2010 metų pabaigoje. O kad ekonomika kils, rodo ir tai, jog 2010-2011 metais. Vyriausybė užsibrėžė svarstyti pasiūlymus dėl minimalios mėnesinės algos didinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius