Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žodis ne žvirblis: „Norfos“ vadovas vėl vers teismo duris

Bendrovės „Norfos mažmena“ valdybos pirmininkas Dainius Dundulis šiandien pareiškė, esą apie kiaulių marą žinoma jau bene du mėnesius. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) direktorius Jonas Milius žada, kad už žodžius D.Dunduliui teks atsakyti teisme.
"Norfos mažmena" valdybos pirmininkas Dainius Dundulis
"Norfos mažmena" valdybos pirmininkas Dainius Dundulis / BFL nuotr.

„Kalbėjau su Kiaulių augintojų asociacijos pirmininku Algiu Baravyku. Jis minėjo, kad apie marą jau buvo žinoma balandžio 10 d. Ir tik žurnalistai prieš porą dienų pranešė, kad vyksta kažkas negera“, – spaudos konferencijoje sakė. D.Dundulis.

Tuo metu J.Milius teigia, kad D.Dundulis nėra kiaulininkystės ekspertas, todėl neturėtų skubėti daryti kažkokių išvadų. „D.Dundulis ne kiaulininkas, man atrodo. Už tokį dalyką jį galima į teismą paduoti. Čia iššūkis, taip negalima“, – 15min.lt sakė J.Milius.

Pasak VMVT pirmininko, apie kiaulių marą buvo praneša vos tik gautas patvirtinimas apie ligą. „Prokuratūra jau tiria, paprašysiu, kad tirtų ir šį klausimą. Mes kiekvieną dieną su juo (D.Dunduliu) turime teisminių procesų. Jam atrodo, kad aš jį smaugiu“, – sakė J.Milius.

A.Baravykas neigė, kad apie kiaulių marą yra jau žinoma bene du mėnesius. „Būtent tas faktas, kad tai yra maras, tai sužinota buvo prieš porą dienų. Kiaulės jau anksčiau sirgt pradėjo, bet nebuvo jokių maro požymių. Paršavedės neėdė, krito paršeliai, buvo ieškoma, kas tai galėtų būti per susirgimas“, – 15min.lt sakė A.Baravykas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius