Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltic Aviation Academy“ steigia naują mokymų bazę Singapūre

„Baltic Aviation Academy“ (BAA) aviacinių mokymų teikimo centras įsikūręs Vilniuje plečia savo veiklą Azijoje. Bendradarbiaudami su Kinijos kapitalo „Haite“ įmonių grupe („Haite Group“), mokymų centras Pietryčių Azijoje atidaro naują mokymų bazę „BAA Singapore“.
Eglė Vaitkevičiūtė
Eglė Vaitkevičiūtė / „Baltic Aviation Academy“ nuotr.

Mokymų bazė teiks pilnaverčius pilotų kvalifikacijos kėlimo, orlaivių palydovų ir antžeminio aptarnavimo mokymus Azijos, Ramiojo vandenyno, Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos regionuose.

„Baltic Aviation Academy“ yra gerai žinomas Europos aviacijos saugos agentūros (EASA) standartus atitinkantis mokymų centras, teikiantis paslaugas Europos, NVS šalių, Azijos ir Ramiojo vandenyno bei kituose regionuose.

Pirmuosius žingsnius į Azijos ir Ramiojo vandenyno rinkas „Baltic Aviation Academy“ žengė 2013 metais. Per šiuos metus kompanija sėkmingai prisitaikydama prie keliamų rinkos standartų ir poreikių įrodė galinti pasiūlyti ne tik personalizuotus, bet ir kaštus taupančius mokymų sprendimus, todėl jos klientais tapo Tarptautinės Pakistano oro linijos („Pakistan International Airlines“) Nacionalinės Mianmaro oro linijos („Myanmar National Airways“) „Pelita Air“, „Karlstar“, „Air Mandalay“ ir kitos gerai žinomos regiono oro linijos.

Sprendimas plėsti veiklą įsteigiant vietinę mokymų bazę Azijoje buvo priimtas gerai pasvėrus rinkos ir BAA veiklos plėtimo į Aziją galimybes.

„Sprendimas plėsti veiklą įsteigiant vietinę mokymų bazę Azijoje buvo priimtas gerai pasvėrus rinkos ir BAA veiklos plėtimo į Aziją galimybes.

Mūsų požiūris į klientą remiasi mokymų kokybės, sprendimų lankstumo ir greitos reakcijos simbioze. Mokymų bazės steigimas bendradarbiaujant su rinkos lyderiais, „Haite“ įmonių grupe, leis išlaikyti aukštus paslaugų kokybės standartus kuriais remiamės kasdieninėje savo veikloje“, – komentuoja Eglė Vaitkevičiūtė, generalinė „Baltic Aviation Academy“ direktorė.

Balandžio 21-ąją duris atvėręs „BAA Singapore“ mokymų centras, įsikūręs naujame Singapūro mokymų centre („Singapore Training Centre“). Šiuo metu jame instaliuoti du 7000 serijos realaus skrydžio treniruokliai: „Boeing 737 NG“ ir „Airbus A320“, taip pat integruotas ir procedūrų treniruoklis. Dar penkis papildomus realaus skrydžio treniruoklius planuojama įrengti per artimiausius penkerius metus.

Baltic Aviation Academy teikia pradinius ir tipo kvalifikacijos pilotų mokymus, orlaivių palydovų ir antžeminio aptarnavimo mokymus, bei konsultavimo paslaugas.

Mokymai vyksta mokymo centre Vilniuje arba operuojamuose simuliatorių centruose visoje Europoje. Įmonės klientų geografija – nuo Skandinavijos ir Vakarų Europos šalių iki NVS valstybių, Artimųjų Rytų, Pietų Amerikos bei Indijos regionų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius