Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus senamiestyje duris atvėrė „Hästens“ miegamojo SPA

„Kuriame miegą nuo 1852“, – tokiu devizu Vilniaus senamiestyje duris atvėrė „Hästens“ miegamojo SPA, tai pirmasis Lietuvoje seniausio Švedijoje miegamojo baldų gamintojo salonas.
Vilniaus senamiestyje duris atvėrė „Hästens“ miegamojo SPA.
Vilniaus senamiestyje duris atvėrė „Hästens“ miegamojo SPA. / „Hästens“ nuotr.
Temos: 2 Baldai Miegas

„Hästens“ gamina rankų darbo miego baldus, kuriuos, kaip giriasi gamintojai, renkasi net Švedijos karališkoji šeima.

„Hästens“ miegamojo baldai pradėti kurti šeimos įmonėje anksčiau, nei Fordas pradėjo gaminti automobilius. „Hästens“ atstovai, tobulindami savo gaminamas lovas ir kurdami naujus modelius, keliavo po įvairius Švedijos miestus, ieškodami pačių seniausių „Hästens“ lovų ir rado pagamintas daugiau nei prieš 50 metų, lovas, kurios vis dar naudojamos. Miego baldų kūrimo amato paslaptys perduodamos iš kartos į kartą.

„Tikriausiai už savo automobilio parkingą sumokate daugiau nei investuojate į savo miego kokybę“, – retorinį klausimą į salono atidarymą Vilniuje susirinkusiems svečiams uždavė Thomas van der Kallen, „Hästens“ viceprezidentas. – „Apie 30 procentų savo gyvenimo pramiegame, todėl norime savo klientams suteikti geriausią miegą, kokį tik galima nusipirkti už pinigus, tad nemažai investuojame į miego ir su juo susijusius gyvenimo kokybės tyrimus, kad galėtume pasiūlyti aukščiausios kokybės produktą. Mes negalime prižadėti, kad „Hästens“ lovoje išsimiegosite geriau, bet mes esame tikri, kad padarėme viską, kad tai užtikrintume. Pažadame, kad gausite aukščiausios kokybės baldą, nes lova yra svarbiausias baldas namuose tiems, kam rūpi aukšta gyvenimo kokybė, į kurią verta investuoti“.

Tikriausiai už savo automobilio parkingą sumokate daugiau nei investuojate į savo miego kokybę, – retorinį klausimą uždavė Thomas van der Kallen, „Hästens“ viceprezidentas.

Daugelis baldų gamintojų, mažindami kaštus, automatizuoja gamybos procesus ir juos atlieka staklėmis, tačiau „Hästens“ lovos yra kuriamos patyrusių meistrų rankomis.

„Užuot taupydami kaštus ir pirkdami pigias medžiagas, investuojame į poilsio kokybę ir naudojame tik natūralias medžiagas“, – gyrėsi Thomas van der Kallen. „Hästens“ lovoje nerasite jokių sintetinių medžiagų, jokių plėvelių, latekso, putplasčio ar plastiko. „Hästens“ lovos rėmas yra iš tvirtos, lėtai augančios pušies, medienos, o čiužinys sudarytas tik iš natūralių medžiagų, tokių kaip grynas linas, vilna, medvilnė, sluoksnių, o vienam sluoksniui naudojama medžiaga yra ypatinga ir neįprasta – tai arklio ašutai.

Prieš naudojimą, ašutai yra išplaunami, iššukuojami, išgarinami, taip užkertant galimybes alerginei reakcijai. Kiekvienas arklio ašuto plaukelis yra kaip orui pralaidus vamzdelis, kuris veikia kaip vėdinimo sistema ir neleidžia miegančiojo kūnui sukaisti, todėl tokioje lovoje miegantis žmogus jaučia tinkamiausią temperatūrą tiek šiltu, tiek šaltu oru – dėka natūralių arklio ašutų ir kitų natūralių medžiagų jam nei per karšta, nei per šalta, todėl užmiegama greičiau, miegama giliau bei naktį prabundama rečiau. Viduramžių riteriai po šarvais vilkėdavo marškinius, pasiūtus iš arklio ašutų, kurie ne tik vėsindavo, bet dėl savo tvirtumo apsaugodavo ir nuo priešininkų kardų.

Rūpestingi tėvai, besirūpinantys geru savo vaikų poilsiu ir savijauta, čia ras specialias kolekcijas vaikams, čiužinukus kūdikiams į loveles ir vežimėlius, pledus, patalynę.

„Hästens“ – seniausias Švedijoje miegamojo baldų gamintojas, nuo 1852 m. kuriantis aukščiausios kokybės miegamojo baldus iš natūralių medžiagų. „Hästens“ miegamojo SPA įsikūręs Rūdninkų g. 16, Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius