Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chrisą Robbinsą „Bitėje“ keičia Fredas Hrenchukas

Iki šiol „Bitės“ generalinio direktoriaus pareigas ėjusį Chrisą Robbinsą keičia iki 2012 m. įmonei vadovavęs Fredas Hrenchukas. Šiuo metu jis taip pat yra bendrovių „Bitė Latvija“ ir „Bitė Group“ vadovas.
Fredas Hrenchukas
Fredas Hrenchukas / Bitė Lietuva nuotr.

Chrisui Robbinsui pradėjus dirbti „Bitėje“, jo pagrindinė misija buvo užtikrinti tvirtą geriausiai vartotojais besirūpinančio operatoriaus poziciją. Per 3 metus jam vadovaujant bendrovė užėmė rinkoje tvirtą aptarnavimo lyderio poziciją ir tai yra pagrindinis „Bitės“ išskirtinumas iš konkurentų. Pasiekęs keltus tikslus „Bitėje“, Ch. Robbinsas geresnio klientų aptarnavimo sprendimus kurs kitose bendrovėse. Apie savo sprendimą jis įmonę informavo vasaros pabaigoje.

„Bitėje“ dirbau su stipria komanda, o situacija rinkoje buvo palanki pokyčiams. Keitėme vidinę bendrovės kultūrą, susitelkėme į pagalbą klientams bei rūpestį jais ir darėme sprendimus, kuriais visi tikime. Taip „Bitė“ tapo išskirtine bendrove, geidžiamiausiu darbdaviu telekomunikacijų srityje ir pavyzdžiu naujoms ir jau užaugusioms bendrovėms. Kai kuriuos mūsų sprendimus dabar kartoja mūsų konkurentai – tai ženklas, kad pasirinkome teisingą kelią“, – sako Ch. Robbinsas.

„Bitėje“ jis dirbo nuo 2010 m., kuomet pradėjo eiti „Bitė Group“ direktoriaus pavaduotojo klientams pareigas.  Į vadovo pareigas sugrįžtantis F. Hrenchukas sako, kad bendrovė ir toliau išlaikys orientaciją į geriausią klientų patirtį. 

„Niekad nebuvau nutolęs nuo bendrovės ir joje priimamų sprendimų, todėl sugrįžtu į gerai man žinomą, stiprią „Bitę“. Rinkoje išsiskiriame paslaugomis, kurių iki mūsų niekas savo vartotojams nesiūlė. Klientai vertina mūsų pastangas jais rūpintis labiau kiekvieną dieną. Laikysimės šios krypties ir stiprinsime savo pozicijas rinkoje“, – sako „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius F. Hrenchukas.

F. Hrenchukas „Bitės“ įmonių grupei vadovauja nuo 2008 m., nuo 2007 m. – bendrovei „Bitė Latvija“. Šiemet dienraščio „Dienas Bizness“ jis pripažintas vienu iš geriausių vadovų Latvijoje. 

Anksčiau F. Hrenchukas buvo „Vodafone“ bendrovės padalinio Čekijoje direktorių tarybos narys, vyr. technologijų vadovas ir viceprezidentas, atsakingas už pardavimus ir aptarnavimą. F. Hrenchukas baigė ekonomikos ir verslo administracijos studijas Toronto universitete. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius