-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Krasta Auto“ generalinės direktorės pareigų traukiasi 10 metų įmonei vadovavusi Asta Bagdonavičienė

„Krasta Auto“, kuri yra oficiali BMW ir MINI atstovė Lietuvoje, vyksta pokyčiai aukščiausio lygio vadovų grandyje. Įmonei daugiau nei 10 metų vadovavusi Asta Bagdonavičienė dėl asmeninių priežasčių traukiasi iš generalinės direktorės pareigų, bet neketina visiškai nutraukti bendradarbiavimo su įmone.
Asta Bagdonavičienė
Asta Bagdonavičienė / „Krasta Auto“ nuotr.

Nuo šiol A.Bagdonavičienė bendradarbiaus su įmone „Krasta Auto“ konsultacinės sutarties pagrindu, ir savo ilgamete profesine patirtimi prisidės įgyvendinant strateginius projektus.

„Sprendimą pasitraukti iš UAB „Krasta Auto“ generalinės direktorės pareigų priėmiau pati, gerai apsvarsčiusi ir apgalvojusi, siekdama balanso tarp profesinio, asmeninio ir šeimyninio gyvenimo. Džiaugiuosi, kad mano ilgametė patirtis automobilių srityje bei „Modus grupėje“ ir toliau galės būti naudinga įmonei, su kuria pasirašėme verslo konsultavimo sutartį“, – sako A.Bagdonavičienė.

Buvusią įmonės „Krasta Auto“ vadovę šiose pareigose laikinai pakeis „Modus grupės“ valdybos pirmininkas Jonas Jokštys.

UAB „Krasta Auto“ yra oficialus BMW ir MINI automobilių atstovas Lietuvoje. Įmonė užsiima naujų ir naudotų BMW ir MINI automobilių prekyba bei teikia visas techninio aptarnavimo paslaugas. „Krasta Auto“ turi oficialias atstovybes bei techninio aptarnavimo servisų tinklą Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

UAB „Krasta Auto“ priklauso tarptautinei įmonių grupei „Modus grupė“, kuri veiklą vykdo keturiose pagrindinėse veiklos srityse: automobilių pardavimo ir jų techninio aptarnavimo, automobilių nuomos paslaugų, nekilnojamojo turto vystymo ir energetikos. Įmonių grupei priklauso 20 įmonių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Baltarusijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius