Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos draudikų asociacijos tarybos pirmininke išrinkta Žaneta Stankevičienė

Lietuvos draudikų asociacijos tarybos pirmininke vienų metų kadencijai išrinkta draudimo bendrovės „If“ Lietuvos filialo vadovė Žaneta Stankevičienė.
Žaneta Stankevičienė
Lietuvos draudikų asociacijos tarybos pirmininkė Žaneta Stankevičienė
Temos: 1 Draudimas

Asociacijos direktoriaus pareigas ir toliau lieka eiti Andrius Romanovskis.

„Perimu tarybos vairą augimo laikotarpiu, kai kartu su šalies ir viso Baltijos regiono ekonomika ne gyvybės draudimo rinka kyla. Tikiu, kad išnaudosime šį laiką žmonių ir verslo finansinio stabilumo garantui – draudimo paslaugoms – dar sparčiau populiarinti“, – sako Ž.Stankevičienė.

Anot pirmininkės, nepaisant vykstančio progreso ne gyvybės draudimo paslaugų naudojimas Lietuvoje dar stipriai atsilieka nuo senųjų ES šalių ir ypač Skandinavijos lygio, o šį atotrūkį efektyviau mažinti veikiant kolektyviai – sujungus visų svarbiausių Lietuvoje esančių draudimo bendrovių pajėgas.

„Jei bus priimtas palankus sprendimas dėl euro įvedimo, šiemet ir kitais metais draudikų lauks nemenkas iššūkis užtikrinti sklandų perėjimą prie bendros valiutos, derinant ir koordinuojant veiksmus su priežiūros institucijomis“, – pastebi naujoji Lietuvos draudikų asociacijos tarybos pirmininkė.

Ž.Stankevičienė draudimo bendrovės „If“ filialui Lietuvoje vadovauja nuo 2009 m. ir yra Baltijos šalyse veikiančios „If P&C Insurance AS“ valdybos narė. Ž.Stankevičienė ne gyvybės draudimo srityje dirba nuo 1999 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius