-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Maxima grupės“ korporacinių reikalų vadovu taps Jaunius Špakauskas

Keičiasi „Maxima grupės“, valdančios mažmeninės prekybos tinklus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje, korporacinių reikalų vadovas. Nuo spalio 3 dienos juo taps Jaunius Špakauskas, kuris pakeis naujų profesinių iššūkių siekiantį Giedrių Juozapavičių, paliekantį „Maxima grupę“.
„Maxima XX “Jonavoje
„Maxima“ / „Maximos“ nuotr.

„Maxima Grupė“ yra mažmeninės prekybos sektoriaus lyderė regione ir naujajam korporacinių reikalų vadovui tenka atsakomybė ir įpareigojimas prisidėti ne tik prie grupės bendrovių, bet ir viso sektoriaus reputacijos didinimo ir efektyvios komunikacijos strategijos formavimo“, – pranešime cituojamas Alvydas Šustikas, UAB „Maxima grupė“ generalinis direktorius..

J.Špakauskas yra sukaupęs daugiau nei aštuonerių metų patirtį korporacinės komunikacijos, politinės rinkodaros ir krizių valdymo srityse.

Prieš prisijungdamas prie „Maxima Grupės“, J.Špakauskas komunikacijos agentūroje „VRP Hill+Knowlton Strategies” konsultavo tokias bendroves, kaip „Uber“, „Vilniaus prekyba“, „Mediafon“, Suomijos gynybos bendrovė „Patria Group“ ir kt. J.Špakauskas Vytauto Didžiojo universitete yra įgijęs komunikacijos ir informacijos magistro bei politikos mokslų bakalauro laipsnį, taip pat mokėsi Norvegijoje, Vengrijoje, Danijoje.

„Maxima grupė“ yra 2007 m. įsteigta kontroliuojančioji bendrovė, valdanti mažmeninės prekybos įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius