-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel“ komandą papildė Audronė Mažeikaitė bei Lina Giedraitienė

Nuo vasario 5 dienos prie „Omnitel“ prisijungia patyrusi komunikacijos specialistė Audronė Mažeikaitė. Ji pradeda dirbti „Omnitel“ komunikacijos vadove ir šiose pareigose keičia bendrovę palikusią Kristiną Mažeikytę. „Omnitel“ rinkodaros ir skaitmeninių kanalų skyriui nuo vasario 3 dienos vadovauja Lina Giedraitienė.
„Omnitel“
„Omnitel“ / BFL nuotr.
Temos: 1 „Telia“

Kaip rašoma bendrovės pranešime spaudai, pastaraisiais metais „Omnitel“ įgyvendina daug organizacinių ir kultūrinių pokyčių įmonės viduje, siekdama būti arčiau klientų ir susigrąžinti jų pasitikėjimą. Naujas požiūris į klientus reiškia ir atviresnį bei paprastesnį bendravimą su jais, todėl komunikacijos stilių pakeitusi „Omnitel“ nutarė šią svarbią sritį patikėti naujiems patyrusiems komunikacijos profesionalams.           

„Džiaugiuosi, kad prie „Omnitel“ komandos prisijungė ir ją sustiprino Audronė Mažeikaitė bei Lina Giedraitienė, – sakė „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas. – Savo klientams esame pastatę plačiausius Lietuvoje 3G ir 4G tinklus, didžiulį dėmesį skiriame išmaniosioms technologijoms ir mobiliojo interneto plėtrai, tačiau taip pat svarbu technologijas priartinti prie klientų, kalbėti su jais atvirai ir suprantamai. Tikiu, kad pokyčiai ir naujas požiūris padės mums siekti pagrindinio tikslo – gerinti klientų pasitenkinimą ir su jų pagalba vėl tapti Lietuvos mobiliojo ryšio lyderiais.“    

Pastaruosius ketverius metus Audronė Mažeikaitė konsultavo Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Rusijoje veikiančias įvairių sričių įmones komunikacijos strategijos, įmonių įsigijimo ir jungimo komunikacijos, krizių valdymo bei vidinės komunikacijos klausimais. Per tą laiką ji dvejus metus dirbo „Tiltra Group“ komunikacijos vadove – konsultante Lenkijos ir Lietuvos rinkoms. Ji yra dirbusi bendrovės „Leo LT“ korporatyvinių reikalų vadove bei telekomunikacijų bendrovės „Bitė“ komunikacijos ir prekės ženklo vadove Lietuvai ir Latvijai. Audronė Mažeikaitė yra įgijusi verslo administravimo magistro laipsnį Durhamo universitete Didžiojoje Britanijoje ir komunikacijos magistro laipsnį Lugano universitete Šveicarijoje.  

Lina Giedraitienė turi didelę rinkodaros darbo patirtį telekomunikacijų srityje. Pastaruoju metu ji dirbo „Tele2 Estonia” rinkodaros direktore, o prieš tai Lina Giedraitienė yra dirbusi vyresniąja prekės ženklo vadove bei išankstinio mokėjimo paslaugos prekės ženklo vadove „Tele2“ Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius