Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parsivilioti užsienio lietuvius į tėvynę mėgins informacinių technologijų, finansų ir teisės įmonės

Po savaitės prasidėsiančiame Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime Lietuvos ir tarptautinės kompanijos karjeros galimybėmis mėgins prisivilioti užsienyje ir Lietuvoje gyvenančius jaunus lietuvius. Verslo, politikos, kultūros ir mokslo festivalio metu vyksiančioje Karjeros mugėje prisistatys informacinių technologijų, audito, personalo atrankos, teisės, telekomunikacijos, rinkodaros paslaugų įmonės ir koorporacijos.
Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo pristatymas.
Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo pristatymas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Be moralinio pasitenkinimo, ir pažinčių, kurias pratęsiau neformalioje aplinkoje, praėjęs PLJS renginys davė ir apčiuopiamos naudos, t.y.  renginyje tuomet užmezgiau kontaktus su dviem darbdaviais, pas kuriuos vėliau ir teko dirbti,“ – pasakoja Ignas, kuriam apsilankymas prieš dvejus metus vykusiame Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime tapo atspirties tašku kopti karjeros laiptais.

Liepos 10 – 13 dienomis Visuomenės harmonizavimo parke su savo veikla supažindins personalo atrankų įmonė „Grafton Recruitment“, verslą ir eksportą skatinanti organizacija „Versli Lietuva“, kurios misija padėti konkurencingiems verslams kurtis ir plėstis Lietuvoje bei eksportuoti.

PLJS sutikome žmones, kurių akys dega motyvacija, noru veikti, svajonėmis, - sako J.Kučinskas.

Lankytojai turės progą plačiau sužinoti apie jauniems žmonėms atskleisti savo lyderystės potencialą padedančią organizaciją „AIESEC“, kuri tiki, kad lyderiais ne gimstama, o tampama.

Profesinių paslaugų bendrovė „EY“ supažindins su audito, mokesčių, apskaitos, teisinių, valdymo ir įmonių sandorių konsultacijų srityje vykdoma veikla. Taip pat pasaulio lietuviams prisistatys tarptautinių kompanijų partneris Lietuvoje „Investuok LT“, sukūręs programą suteikiančią, užsienyje išsilavinimą įgijusiems lietuviams, galimybę panaudoti savo žinias ir talentą kuriant savo šalį  - „Kurk Lietuvai“.

„PLJS sutikome žmones, kurių akys dega motyvacija, noru veikti, svajonėmis. Tai yra tiesiausias kelias į savo asmeninę ir profesinę sėkmę. Šiuos žmones pakvietėme tapti partneriais, kartu įgyvendinti idėjas bei prisijungti prie mūsų komandos“, - sako pirmajame renginyje dalyvavęs „Arvi“ įmonių grupės personalo vadovas Justas Kučinskas.

Specialiai įrengtuose stenduose interaktyvų pristatymą ruoš ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, statybos ir buities prekėmis prekiaujantis koncernas „Senukai“, telekomunikacijų bendrovė „Teo LT“, tarptautinė kredito rizikos vertinimo, rinkodaros paslaugų, vartotojų informacijos, interaktyvių sprendimų ir konsultacinė analitikos ekspertų įmonių grupė „Callcredit Information Group“, tarptautinėms bendrovėms profesionalių IT sprendimų, personalo įdarbinimo ir mokymo paslaugas teikianti bendrovė „Strategic staffing solutions“.

Liepos 10 – 13 dienomis Visuomenės harmonizavimo parke pranešimus skaitys ir diskusijose dalyvaus daugiau kaip 150 žinomų verslo, kultūros, politikos ir akademinio pasaulio atstovų. Įžvalgomis apie asmeninio verslo kūrimą dalinsis pasaulyje populiarios vaizdo redagavimo programos „Pixelmator“ vienas įkūrėjų Aidas Dailidė, Kęstutis Šliužas ir Omano Sultonato garbės konsulė Lietuvoje Boleta Senkienė savo pranešimuose tyrinės Lietuvos makroekonomikos temas. Festivalyje taip pat įvairios kontaktų užmezgimo veiklos, susutikimų sesijos su sėkmingą karjerą padariusiais žmonėmis, vakarais scenoje pasirodymus kurs įvairios Lietuvos muzikinės grupės ir atlikėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius