-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paskirta „Teo“ ir „Omnitel“ vadovų komanda, joje ir buvusi prezidentės patarėja G.Kaminskaitė-Salters

IT ir telekomunikacijų bendrovės „Teo“ valdyba antradienį patvirtino bendrą pajėgas suvienysiančių „Omnitel“ bei „Teo“ vadovų komandą, kuri nuo sausio vadovaus įmonėms, pasiūlysiančioms naujų jungtinių plačiajuosčio ir mobiliojo ryšio, interneto, televizijos bei IT paslaugų, pranešime žiniasklaidai rašo bendrovė.
„Omnitel“ ir „Teo“ vadovų spaudos konferencija
„Omnitel“ ir „Teo“ vadovų spaudos konferencija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip skelbta spalio mėnesį, abiejų įmonių vadovu nuo sausio 1 dienos taps „Teo“ vadovas Kęstutis Šliužas. Jo teigimu, formuojant naująją vadovų komandą buvo siekiama rasti asmenybes, kurios pasižymėtų orientacija į klientų poreikius, turėtų įvairiapusės verslo patirties, gebėtų greitai mokytis, ugdyti savo komandos narius, įžvelgti naujas verslo galimybes ir jas įgyvendinti.

„Tuo pačiu norėčiau padėkoti dabartinėms „Omnitel“ bei „Teo“ vadovų komandoms, kurioms per pastaruosius dvejus metus pavyko pasiekti puikių verslo rezultatų ir įgyvendinti reikšmingų pokyčių abiejose organizacijose“, – teigė K. Šliužas.

Pajėgas suvienysiančių bendrovių verslo klientų vadovu taps dabartinis „Omnitel“ verslo klientų padalinio vadovas Petteri Ahonenas. Prieš prisijungdamas prie „Omnitel“ komandos Petteri dirbo paslaugų verslo vadovu „TeliaSonera“ įmonėje „Datainfo“, kuri užsiima verslo konsultavimo ir mobiliųjų įrenginių bei IT techninės įrangos valdymo paslaugomis Suomijoje. Jis yra sukaupęs didelę patirtį pardavimų ir rinkodaros srityse, dirbdamas tokiose bendrovėse kaip „Volvo Finland“, „Robert Bosch GmbH“ ir „Netseal Oy“. 

Privačių klientų vadovu taps gruodžio 18 dieną prie naujosios vadovų komandos prisijungsiantis Norbertas Žioba. Pastaruosius trejus metus Norbertas vadovavo bendrovės „Maxima LT“ prekybos bei rinkodaros ir pardavimų padaliniams, anksčiau dirbo „Danske banko“ verslo plėtros vadovu. Patirtį telekomunikacijų srityje ji sukaupė dirbdamas telekomunikacijų bendrovėje „Bitė“, taip pat yra dirbęs tarptautinėje bendrovėje „Procter & Gamble“.

Technologijų vadovu taps dabartinis „Teo“ Technologijų ir IT padalinio vadovas Andrius Šemeškevičius. Prie „Teo“ komandos Andrius prisijungė pernai po 9 metų karjeros „Rimi Baltic“ įmonių grupėje, kur pastaruosius 6 metus užėmė Baltijos šalių IT direktoriaus pareigas ir buvo atsakingas už Lietuvos, Latvijos ir Estijos mažmeninio prekybos tinklo IT valdymą.

Dabartinis „Omnitel“ technologijų vadovas Andrius Byčkovas eis įmonių klientų procesų vadovo pareigas ir bus atsakingas už abiejų verslų transformacijos programą, strateginių projektų įgyvendinimą ir veiklos efektyvumo didinimą. Į „Omnitel“ Andrius atėjo iš SEB banko, kur 7 metus dirbo IT skyriaus vadovu ir buvo atsakingas už IT valdymo strategiją bei pagrindinės informacinės sistemos atnaujinimą. Jis taip pat turi 8 metų darbo patirtį bendrovėje „Baltic Amadeus“, kurioje vadovavo Individualių sprendimų centrui.

Finansų vadovu taps dabartinis „Omnitel“ finansų vadovas Laimonas Devyžis. Iki tol Laimonas daugiau kaip 5 metus dirbo „Lietuvos draudimo“ finansų vadovu ir bendrovės valdybos nariu. Per savo dešimties metų karjerą Laimonas sukaupė solidžią patirtį ne tik finansų, bet ir bendrovių valdymo srityje. Jis yra dirbęs finansų vadovu turto valdymo įmonėje „ECO Supplies Europe AB“ (Švedija), taip pat dirbo bendrovėse „Ernst & Young“ ir „Core Cap“.

Personalo vadovu paskirtas Ramūnas Bagdonas, nuo praėjusių metų pradžios dirbęs „Teo“ personalo vadovu. Iki tol 13 metų jis dirbo bendrovėje „Philip Morris International“. Pradėjęs karjerą Lietuvoje, vėliau jis Lenkijoje vadovavo šios šalies ir trijų Baltijos šalių personalo padaliniui, dar dvejus metus Šveicarijoje buvo atsakingas už visos 88 tūkst. darbuotojų turinčios korporacijos personalo strategiją ir planavimą. 

Korporatyvinių reikalų vadove taps Audronė Mažeikaitė, vadovavusi „Omnitel“ komunikacijos padaliniui. Prieš tai Audronė konsultavo Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Rusijoje veikiančias įvairių sričių įmones komunikacijos strategijos, įmonių įsigijimo ir jungimo komunikacijos bei krizių valdymo klausimais. Ji yra dirbusi „Leo LT“ korporatyvinių reikalų vadove bei telekomunikacijų bendrovės „Bitė“ komunikacijos ir prekės ženklo vadove Lietuvai ir Latvijai. 

Teisės reikalų vadovės pareigas gruodžio 7 dieną pradės eiti Giedrė Kaminskaitė-Salters. Giedrė savo patirtį sukaupė Jungtinėje Karalystėje, kur specializavosi komercinėje energetikos teisėje ir dirbo šios šalies Vyriausybės tarptautinių santykių departamente, Elektros ir dujų rinkų tarnyboje. Sugrįžusi į Lietuvą Giedrė dirbo Lietuvos Respublikos Prezidentės vyriausiąja patarėja ekonomikai.

Rizikų valdymo vadovo pareigas eis Vytautas Bučinskas, šiuo metu einantis vadovaujantis „Teo“ Rizikų valdymo padaliniui. Iš viso „Teo“ įmonių grupėje Vytautas dirba jau 20 metų ir yra vadovavęs Pardavimų plėtros, Procesų ir kokybės bei kitiems padaliniams. Šiuo metu Vytautas yra ir Lietuvos Kibernetinio saugumo tarybos narys.

Verslo vystymo vadovu dirbs Mantas Goštautas, prie „Teo“ prisijungęs šiais metais. Daugiau nei 10 metų verslo plėtros ir konsultacijų darbo patirties turintis specialistas į Lietuvą grįžo iš Jungtinės Karalystės, kur dirbo pasaulinėje teisinių paslaugų verslo konsultacinėje bendrovėje „Hodgart Associates Ltd.“. Mantas karjerą pradėjo audito bendrovėje „Ernst & Young“, vėliau dirbo telekomunikacijų bendrovėje „Tele2”, teisinių paslaugų ir verslo vystymo konsultacijų įmonėse.

„Itin džiugu, jog prie naujai suformuotos vadovų komandos prisijungs ir du nauji savo srities ekspertai. Ilgametę patirtį mažmeninės prekybos, finansų bei telekomunikacijų srityje sukaupęs N. Žioba sustiprins vadovų komandos kompetenciją vadovavimo kompleksinėse organizacijose bei situacijose patirtimi. G. Kaminskaitė-Salters taip pat turi ilgalaikės pokyčių valdymo ir darbo reguliuojamoje energetikos srityje patirties, be to pasižymi puikia orientacija į verslo rezultatus,“ – sakė K. Šliužas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius