Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Statybos inspekcijos vadovė Laura Nalivaikienė traukiasi iš pareigų

Teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos viršininkė Laura Nalivaikienė nuo kovo 1 dienos traukiasi iš pareigų, o laikinai inspekcijai vadovaus jos pavaduotoja Eglė Kuklierienė.
 Laura Nalivaikienė
Laura Nalivaikienė / Aplinkos ministerijos nuotr.

„Vienas iš L.Nalivaikienės prioritetų buvo inspekcijos veiklos skaidrinimas. To siekti padėjo įdiegtos efektyvios vadybos sistemos ir suburta kompetentingų specialistų komanda“, – rašoma Aplinkos ministerijos pranešime.

L.Nalivaikienė BNS sakė, kad palieka inspekciją, nes gavo darbo pasiūlymą privačiame sektoriuje, tačiau daugiau kalbėti apie naujas pareigas ji nenorėjo.

„Aš valstybės tarnyboje dirbu jau 15 metų. Antroji kadencija eina į pabaigą, todėl nusprendžiau, kad įdomu bus karjerą pratęsti kitoje pusėje ir pareiti į privatų sektorių. Esu gavusi darbo pasiūlymą, bet kol kas detaliau apie tai nenorėčiau kalbėti“, – tvirtino L.Nalivaikienė

L.Nalivaikienė inspekcijai vadovavo nuo 2008-ųjų, antroji jos kadencija turėjo baigtis 2018 metų birželį. Per šį laiką ji skyrė dėmesio paslaugų perkėlimui į elektroninę erdvę, pastatų modernizavimo kokybės priežiūrai, tobulino metodinę pagalbą statybos dalyviams, rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius