Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedų politikas siūlo darbuotojams skirti valandos pertrauką pasimylėti

Švedų politikas pasiūlė, kad darbuotojams turėtų būti suteikiama vienos valandos apmokėtos pertraukos nuo darbo, kurių metu jie galėtų grįžti namo ir pasimylėti su savo partneriais.
Pora.
Pora. / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Švedija Seksas

Švedijos Overtornea miestelio Tarybos narys Peras-Erikas Muskosas susirūpino, kad poros neturi laiko pabūti kartu. Jis tikina, kad toks pasiūlymas yra skirtas gerinti žmonių santykius ir gerovę.

„Yra atlikta studijų, įrodančių, kad seksas sveika, – AFP naujienų agentūrai teigia 42 metų amžiaus tarybos narys. – Visa tai skirta geresniems santykiams palaikyti.“

Pasiūlymas greitai sulaukė didelio susidomėjimo Švedijoje ir pasaulinėje žiniasklaidoje. Overtornea miestelio gyventojų skaičius tesiekia 2000.

Tarybos narys teigė kad nėra būdų užtikrinti, kad darbuotojai skirtą laiką skirtu būtent intymiam bendravimui, tai būtų „pasitikėjimo tarp darbdavio ir darbuotojų reikalas“.

„Negaliu užtikrinti, kad darbuotojai neis pasivaikščioti“, – teigė P.Muskosas ir pažymėjo nematantis jokios priežasties, kodėl toks pasiūlymas neturėtų būti priimtas.

Švedija jau garsėja kaip darbuotojams užtikrinanti sveiką darbo ir gyvenimo pusiausvyrą: darbuotojams užtikrinamos pertraukėlės, ilgos 420 dienų siekiančios tėvystės atostogos. Tai lemia, kad Švedijoje gimstamumas yra vienas didžiausių Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius