-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eika“ 2015-aisiais pardavė 37 proc. daugiau butų

2015 metais įmonių grupė „Eika“ pardavė 384 naujos statybos butus Vilniuje. Lyginant su 2014 metais įmonės naujų butų pardavimai išaugo net 37 proc.
UAB "Eika" nuotr.
UAB "Eika" nuotr.

„Eikos“ plėtros direktorius Martynas Žibūda pranešime teigia, kad išaugusių pardavimų priežastis – projektų įvairovė – 8 skirtingi projektai Vilniuje. 

„2015-tieji tiek mūsų įmonei, tiek Vilniaus nekilnojamojo turto rinkai buvo rekordiniai. Ekspertų prognozės dėl mažėsiančių pardavimų įvedus eurą ar kainos kritimo dėl didelės konkurencijos nepasitvirtino. Pernai pirkėjai drąsiai rinkosi būstus ir turėjo palankesnes negu bet kada pasirinkimo galimybes.

Pirkti būstą taip pat skatino itin žemos bazinės paskolų palūkanų normos, o perkantys nuosavomis lėšomis rinkosi nekilnojamąjį turtą kaip pelningesnę alternatyvą mažoms indėlių palūkanoms. Jei 2013 metais bankai kreditavo net 69 proc. mūsų parduotų butų, tai, pavyzdžiui, praėjusiais metais tik 46 proc. pirkėjų naudojosi banko paskola būstui įsigyti. Tai rodo pakankamai tvirtą būsto pirkėjų finansinę padėtį, kuri, tikimės, išsilaikys ir šiais metais,” – teigia „Eika“ plėtros direktorius.

Populiariausias „Eikos“ projektas pernai buvo Pilaitėje, kuriame parduoti 146 naujos statybos butai. 

2015 metais įmonių grupė „Eika“ investavo 12,5 mln. eurų į nekilnojamojo turto plėtrą Vilniuje ir pasiūlą papildė 450 naujos statybos butų, t.y. net 50 proc. daugiau negu 2014 metais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius