-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Naujininkų ūkis“ nutraukia sutartį su „VSA Vilnius“, atliekų išvežimą patiki „Ecoservice“

Pernai privatizuotas „Naujininkų ūkis“, teikiantis daugiabučių administravimo paslaugas viename sostinės mikrorajonų, vienašališkai nutraukia iki 2015 metų liepos galiojančią sutartį su bendrove „VSA Vilnius“ ir atliekų išvežimą patiki bendrovei „Ecoservice“, priklausančiai „Icor“ grupei.
Šiukšlių konteineriai
Šiukšlių konteineriai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Verslo žinios“, rinkos dalyviai kalba, kad už naujųjų savininkų gali būti „Icor“, pastarosios atstovai atkerta, kad tai sąmoninga dezinformacija.

„Mūsų ir “Naujininkų ūkio„ ilgalaikė sutartis dėl buitinių ir antrinių atliekų išvežimo galioja iki 2015 metų liepos 17 d., ten numatyta, kad ji gali būti nutraukta tik tokiu atveju, jei fiksuojami pažeidimai. Tačiau pernai gruodžio 12 dieną gavome “Naujininkų ūkio„ pranešimą, kad sutartis nutraukiama, – jokie mūsų pažeidimai nenurodyti, tiesiog motyvuojama Civiliniu kodeksu. Šią savaitę Naujininkuose jau pradėti statyti “Ecoservice„ konteineriai“, – dienraščiui sako „VSA Vilniaus“ direktorė Jurgita Petrauskienė.

„Turime po sutartį su dviem vežėjais, vienas yra “VSA Vilnius„, antrasis -“Ecoservice„. Vieną sutartį nutraukiame, kita lieka galioti. Taip optimizuojame veiklą – norime padaryti, kad už viską būtų atsakingas vienas vežėjas“, – aiškina „Naujininkų ūkio“ vadovas Sigitas Čirba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius