Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renkamės: butas Užupyje ar Santariškėse?

Viskas ranka pasiekiama, bet kankina automobilio statymo problemos. Žalumos aplinkui nemažai, tačiau iki darbo tenka važiuoti ne vieną ir ne du kilometrus. Tai tik kelios iš dilemų, su kuriomis tenka susidurti naujakuriams, renkantis kur įsikurti.
Butai Santariškėse ir Užupyje
Butai Santariškėse ir Užupyje / Aruodas.lt

Pasirinkti mums padės nekilnojamojo turto skelbimų portalas Aruodas.lt:

čia rasime dviejų butų, kurie yra Vilniaus Užupyje ir Santariškėse, aprašymus. Palyginkime šiuos butus - kokie jų privalumai?

Tiek Senamiestyje (Polocko g.), tiek Santariškėse (Santariškių g.) esantys butai turi vienodą kambarių skaičių – po keturis. Statybos metai irgi beveik nesiskiria – Polocko gatvėje namas iškilo 2013 m. , o Santariškėse – 2012 m. Santariškėse esantis butas kiek didesnis (99 kv. m ir 83 kv. m) , bet akivaizdūs skirtumai prasideda, kai tenka užeiti į vidų.

Užupyje esantis butas yra mažaaukščiame name, antrame iš trijų aukštų. Namas yra ant šlaito, todėl per svetainės vitrininius langus atsiveria puikus vaizdas. Didesnę dalį buto užima su virtuve sujungta svetainė, kurioje stovi židinys, taip pat yra trys kambariai, iš kurių vienas miegamasis. Tualetas ir vonia įrengti atskirai. Butui priklauso ir balkonas.

Pardavėjai teigia, kad šie apartamentai yra prabangūs ir tai – ne tušti žodžiai: butas įrengtas Provanso stiliumi, todėl vyrauja pastelinės spalvos. Akį traukia spalvų ir baldų dermė – jie yra pagaminti pagal individualų užsakymą. Apšvietimo instaliacija – sietynai, šviestuvai, stalinės lempos, dekoracinės lempos – atvežti iš Italijos.

Ieškantiems patogumo galima nurodyti, kad bute įdiegta išmanioji šildymo sistema: kiekviename kambaryje galima suprogramuoti skirtingą temperatūrą pagal savaitės dienas, atostogų režimą ir t. t., o vasarą tinkamą buto temperatūrą reguliuoja oro kondicionieriai.

Daugiau Užupyje esančio buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Santariškėse parduodamas butas, kaip minėta, yra beveik 100 kv. m – jis išsidėstęs per du aukštus, taip pat turi terasą ir balkoną. Kaip ir Polocko gatvėje esantis būstas, šis butas yra triaukščiame daugiabutyje.

Pirmame aukšte svetainė sujungta su virtuve, dar yra vonios kambarys. Antrame aukšte – miegamasis su 20 kv. m terasa, vaikų kambarys, svečių miegamasis ir vonios kambarys.

Kitaip nei butas Polocko gatvėje, šis būstas įrengtas moderniu stiliumi – dominuoja šviesios spalvos, minimalistinis interjeras, daiktai suslėpti penkiose sieninėse spintose. Butas apstatytas baldais ir Italijos ir Vokietijos, o šviestuvai – itališki.

Mėgstantys gaminti iš karto atkreips į virtuvę ir jos įrangą – čia integruota „Miele“, AEG ir „Siemens“ buitinė technika. Oro cirkuliacija rūpinasi dulkių siurbimo, vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemos.

Daugiau Santariškėse esančio buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Taigi, kuris butas jums labiau prie širdies?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius