Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Groja ir šviečia: geriausia garso kolonėlė Kalėdoms

Žinoma profesionalios ir buitinės elektronikos kompanija „Sony“ siūlo keisti požiūrį į savo aplinką, o kartu – ir pačią erdvę. Tarp specialiai tam sukurtos jos serijos „Life Space UX“ gaminių – stiklinės belaidės garso kolonėlės „Glass Sound“.
Geriausia garso kolonėlė Kalėdoms
Geriausia garso kolonėlė Kalėdoms / „Sony“ nuotr.

„Glass Sound“ savo išvaizda nė iš tolo neprimena įprastos garso kolonėlės. Tai tam tikras minimalistinės estetikos šviestuvas su stiklo cilindro viršutine dalimi bei aliuminio pagrindu. Tačiau, nepaisant to, ši nešiojama kolonėlė 360 laipsnių kampu skleidžia žmogaus balso stygoms artimą garsą, kuris pasižymi giliu žemo dažnio ir skaidriu aukšto dažnio garsu. Per belaidę kolonėlę galima transliuoti muziką ar kitą garsą tiesiai iš bet kurio išmaniojo mobiliojo įrenginio – planšetės, telefono ar kompiuterio. Tereikia, kad šie būtų aprūpinti belaide Bluetooth technologija.

Beje, kitą įrenginį prie kolonėlės galima prijungti ir laidu.

Tai dar ne viskas – be 4 val. garso kolonėlė dar skleidžia šiltą it žvakės šviesos diodų (LED) šviesą, todėl be jokių papildomų priemonių sukuria intymią atmosferą. Garsą ir šviesos intensyvumą čia patogu valdyti specialia kompanijos „Sony“ aplikacija „Songpal“, tačiau tai padaryti galima ir joje integruotais mygtukais.

Jei ne solidi kaina, ši kolonėlė, ko gero, būtų puiki Kalėdinė dovana. Tačiau „Glass Sound‘ą“ galima laimėti, pavyzdžiui, ir internetinio dizaino portalo „Dezeen“ rengiamame konkurse.

Parengta pagal „Sony“ ir „Dezeen“ informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius