Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grojantis staliukas „Mellow“ patvirtina įprastų garso kolonėlių saulėlydį

Šiuolaikiniame būste vis dažniau nebelieka vietos ne vien plokštelių ar CD grotuvams, bet ir tradicinėms garso kolonėlėms. Jas kartais bandoma kabinti ant lubų, „slėpti“ sienose, tačiau kur kas dažniau – naudoti mobilias ir belaides. Tokio tipo garso kolonėlė „Mellow“ maskuojasi apvalaus staliuko formoje.
Grojantis staliukas „Mellow“
Grojantis staliukas „Mellow“ / kickstarter.com

„Mellow“ (diz. „Creatio Design“) – naujo tipo hibridinis įrenginys, atspindintis itin universalų šiuolaikinės kartos gyvenimo būdą. Tai ir 360° kampu aplinkoje garsą paskleidžianti kolonėlė, ir daiktams pasidėti skirtas elegantiškas buko masyvo kojų 60 cm aukščio ir 40 cm skersmens staliukas.

kickstarter.com/Grojantis staliukas „Mellow“
kickstarter.com/Grojantis staliukas „Mellow“

Pastarojo viršutinėje audiniu apsiūtoje dalyje integruotos keturios 15 W galios kolonėlės svetainę ar gyvenamąjį kambarį leidžia akimirksniu pritaikyti namų kino teatro seansui ar vakarėliui, net jei netikėtai užgriuvo draugai. Dar svarbiau, jog šis belaidis „Bluetooth“ technologijos grojantis baldas gali „dirbti“ su įvairiais multimedijos įrenginiais ar muzikos platformomis. Veikimo zona – iki 10 metrų.

kickstarter.com/Grojantis staliukas „Mellow“
kickstarter.com/Grojantis staliukas „Mellow“

Valdyti „Mellow“ padeda gana subtiliai integruoti garso, paleidimo, pauzės mygtukai. Kadangi laidai ar kabeliai čia nereikalingi, „tyliuoju“ metu jis gali būti patrauktas iš kambario centro ar tarnauti kaip įprastas staliukas. Tačiau „Mellow“ turi ir įėjimo lizdą, todėl gali būti naudojamas ir su „klasikiniais“ – laidiniais – muzikos atkūrimo įrenginiais.

6600mAh talpos elementas užtikrina iki 7 valandų nepertraukiamos muzikos (jei klausoma 30 proc. garsu), o įrengtos 2 USB jungtys leidžia be elektros lizdo ir adapterių įkrauti išsekusį mobilųjį telefoną ar planšetę. Beje, patį „Mellow“ įkrauti užtrunka 4 valandas. Platformoje kickstarter.com šis projektas reikalingą sumą pasiekė gerokai anksčiau, nei buvo planuota, todėl pirmieji išbandyti „Mellow“ galės jau vasaros pabaigoje.

Parengta pagal kickstarter.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius