Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasarinė alergija? Padės langų uždengimai!

Nekantraudami laukiame šiltojo sezono, kuomet gamta pabunda iš žiemos miego ir džiugina gražiais, kvepiančiais augalų žiedais. Tačiau ne visiems tai žada vien estetinį pasigėrėjimą – kenčiantiems nuo alergijos, kurią sukelia vabzdžių įkandimai ir oro tarša, pavasaris atneša ir nemažai diskomforto. Siekdami namus paversti saugumo ir jaukumo zona, rekomenduojame langų uždengimus, kurie pagerins oro kokybę namuose, neįleisdami pro langus alergenų, tačiau suteikdami galimybę mėgautis gaiviu pavasariniu oru.
Plisuotos durys
Plisuotos durys / Domus Lumina nuotr.

Naujoje ritininių užuolaidų ir vertikalių žaliuzių kolekcijoje „Louvolite“ rasite audinių, kurie ne tik efektyviai filtruoja ar blokuoja šviesą bei apsaugo nuo UV spindulių, tačiau yra padengti specialia medžiaga, stabdančia alergenus, kurie patenka į namus pro atvirus langus. Tyrimais įrodyta, kad šie audiniai sulaiko net iki 50% dulkių bei žiedadulkių!

Domus Lumina nuotr./Ritininių užuolaidų kolekcija LOUVOLITE
Domus Lumina nuotr./Ritininių užuolaidų kolekcija LOUVOLITE

Domus Lumina asortimente rasite ir daugiau audinių, atsparių pelėsiui bei kitoms bakterijoms. Šios savybės gaunamos padengiant audinius specialiomis antibakterinėmis medžiagomis (sidabro chloridu), kurios neleidžia bakterijoms daugintis ir keliauti ant kitų namų paviršių. Audiniai ištirti laboratorijose, kurioje buvo veikiami 3 dažniausiai namuose randamais patogenais – nustatyta, kad patekę ant audinio, bakterijos nebeplinta!

Šie audiniai nebijo drėgmės, yra lengvai valomi drėgna kempine. Dar viena puiki savybė – atsparumas ugniai. Net gaisro metu, ugnies veikiami šie audiniai neišskiria kenksmingų dūmų, dėl kurių dažniausiai ir kyla grėsmė sveikatai.

Kitas efektyvus sprendimas alergiškiems žmonėms – dengti langus tinkleliais nuo vabzdžių. Pasirinkus tankų, Europoje sertifikuotą antialerginį tinklelį, išvengsite alergenų patekimo į kambarius per langus. Jūsų nebevargins ir įkyrūs uodai ar mašalai, į virtuvę nepateks musės. Tiek vaikai, tiek suaugusieji galės mėgautis ramiu nakties miegu prie praverto lango.

Iš plataus tinklelių nuo vabzdžių asortimento išsirinksite jums tinkamą – tinklelį rėmelį, tinklelį roletą ar plisuotą, horizontaliai sustumiamą tinklelį, tinkantį tiek labai siauriems langams, tiek plačioms vitrinoms uždengti. Rėmelių ir mechanizmų spalvos lengvai pritaikomos prie eksterjero, gali būti dažomos jums patinkančia spalva.

Tinkleliai-rėmeliai – bene paprasčiausi ir ekonomiškiausi, juos lengva nuimti ir uždėti, yra stacionarūs; pagaminame ir tinklelį-duris, jei lauko durys yra dažnai varstomos. Tinkleliai-roletai veikia kaip ritininės užuolaidos, jų nebūtina laikyti nuleidus visa laiką. Plisuoti tinkleliai juda horizontaliai, ypač tinkami terasų langams, tačiau puikiai naudojami ir ant paprastų langų.

Užsukite į www.domuslumina.lt arba mūsų salonus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ar Panevėžyje, mūsų specialistai pakonsultuos ir padės išsirinkti jums tinkamiausią gaminį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius