Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apartamentai prabangiausiame Vilniaus rajone: gyvenimas prabangioje uždaroje gyvenvietėje

Pro langą – miniatiūrinis parkas su rožynais ir rododendrais, skulptūromis puošti pasivaikščiojimo takai. Viduje – prabanga alsuojantis interjeras, kur, išlaikant stiliaus vienovę, suderintos ir mažiausios detalės. Lankomiausiame nekilnojamojo turto skelbimų portale Aruodas.lt pasirodė skelbimas apie viename prestižiškiausių sostinės rajonų parduodamą prabangų būstą – pasižvalgykime, kaip gyvena turtuoliai.
Kotedžas Valakampiuose
Kotedžas Valakampiuose / Aruodas.lt

Valakampiai yra pagarsėję kaip prabangiausias sostinės rajonas, todėl

skelbimai apie čia parduodamą būstą sulaukia nemažai dėmesio – ne tik pirkėjų, bet ir norinčiųjų paganyti akis. Ne veltui. Šis naujos statybos, beveik 200 kv. m kotedžas, kuris prilygsta nemažam namui, yra pastatytas uždaroje gyvenvietėje, netoli Nemenčinės plento. Gyvenvietę nuo triukšmo ir prašalaičių saugo pušynas ir tvora, tad negalėjai ir įtarti, kad Vilniuje yra privatus prancūziško stiliaus miniparkas, kurį kas rytą mato šio komplekso gyventojai: su rožynais, rododendrais, pasivaikščiojimo takeliais. Parko viduryje – marmurinis fontanas.

Tokioje aplinkoje ir būstas atitinkamai įrengtas. Keturių kambarių, per du aukštus išsidėsčiusių apartamentų šeimininkai, išlaikydami vienovę su aplinka, pasirinko prabangų rokoko stilių: antikvariniai baldai atgabenti iš Italijos, namai išpuošti prašmatniomis užuolaidomis, kilimais, kailiais, šviestuvais ir sietynais, sienos tapetuotos kokybiškais ornamentuotais tapetais. Nepagailėta ir vidaus apdailai – prioritetas teiktas medžiui, todėl langų rėmai iš ąžuolo, o namų grindys – uosio parketo. Kadangi apdaila tamsesnių spalvų, išlaikant žaismą, minkšti baldai pasirinkti šviesesnių atspalvių.

Daugiau nuotraukų, informacijos ir apartamentų kainą rasite paspaudę nuorodą.

Pirmame namo aukšte esančiose svetainėje įrengtas tamsaus marmuro židinys, kuris suteikia patalpai jaukumo. Iš svetainės galima patekti į erdvią 17 kv. m terasą arba užkilti stilizuotais laiptais į antrą aukštą. Čia yra miegamasis, erdvi drabužinė, vonios patalpa ir svečių kambarys. Įdomi detalė – miegamasis, laikantis aristokratiškų tradicijų, padalintas į dvi erdves. Vienoje – miegamojo zona, o kitoje – moterų svajonė – grožio kambarys, kur galima netrukdomai skirti laiko sau.

Tai ne visos malonios smulkmenos, kurias slepia šis būstas. Nusileidę į rūsį rasime pirčių kompleksą – šalia saunos įrengta masažinė vonia, tad SPA malonumais galima naudotis tiesiog namuose. Projektuotojai lyg numatė, kad patekus čia, nebesinori kur nors eiti – po namu yra privatus požeminis garažas, iš kurio ir patenkama į apartamentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius