-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Butai, sulaukę daugiausia pirkėjų dėmesio

Vasarį būsto pirkėjus labiausiai domino kokybiškai įrengti miegamuosiuose sostinės rajonuose esantys butai – trys iš penkių populiariausių butų buvo įsikūrę toliau nuo miesto centro. Pristatome penkis butus, kurie buvo vieni populiariausių tarp lankomiausio nekilnojamojo turto skelbimų portalo Aruodas.lt lankytojų.
Vieni populiariausių butų vasarį
Vieni populiariausių butų vasarį / Aruodas.lt

Vilnius, Pašilaičiai, Virbeliškių g., 3 kambarių butas

Vilniaus Pašilaičių rajonas yra viena sparčiausiai augančių miesto dalių, tai

savaime traukia žmones – prie pat namų parduotuvės, maitinimo įstaigos, mokyklos, darželiai, transporto stotelės. Virbeliškių gatvėje esantis naujos statybos trijų kambarių butas potencialių pirkėjų dėmesį atkreipė ir dėl kokybiško bei naujumu dvelkiančios įrengimo. Skandinavišką minimalistinį šviesių spalvų interjerą praturtina neperkrautos detalės: paveikslai, piešiniai ant sienos, dekoratyvinis tinkas. Būstas įrengtas ne tik skoningai, bet ir praktiškai: didelis dėmesys skirtas virtuvei – baldai kokybiški, integruota buitinė technika, – vaikų kambario ir koridoriaus baldai pagaminti pagal užsakymą.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Užupis, Polocko g., 3 kambarių butas

Ne kiekvienas butas gali pasigirti turintis sauną. Užupio mikrorajone, Polocko gatvėje naujos statybos trijų kambarių apartamentuose galima rasti ne tik sauną ar vonią su garso kolonėlėmis, tačiau ir židinį bei marmurinę apdailą. Trijų kambarių butas išsiskiria solidžia, konservatyvia apdaila, kurioje dominuoja odiniai baldai ir medinės detalės. Būstas suplanuotas taip, kad gyventojų ramybė būtų netrikdoma: vienoje buto dalyje yra miegamieji kambariai, kitoje – virtuvė su svetaine, o tarp jų – tualetas ir pirtis. Daugiabutis stovi ant kalnelio šlaito, dar iš svetainės atsiveria panoraminis vaizdas į Užupį.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Senamiestis, Trakų g., 5 kambarių butas

Trakų gatvėje esantis daugiabutis išsiskiria milžinišku plotu – savininkai nurodo, kad jo vietoje galima įrengti du butus. 195 kv. m penkių kambarių apartamentai yra renovuotame name, kuris mena klasicizmo ir istorizmo laikotarpius. Namas atnaujintas, atkuriant pirminę namo stilistiką: gipso lipdinius, kurie bute puošti auksu, vitražinius langus. Laikantis stilistikos vienovės įrengtas ir butas – grindys dengtos įvairių raštų kilimais, lubos dekoruotos pagal XIX a. šaltinius, o visi apartamentai apstatyti masyviais prabangiais klasikiniais baldais. Išėjus iš buto galima aiktelėti – laiptinė dekoruota, čia languose įrengti ir vitražai. Ne veltui skelbime minima, kad tai turbūt gražiausia laiptinė Vilniuje.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Pilaitė, M. Mažvydo g., 2 kambarių butas

Puikus butas jaunai šeimai ar savarankišką gyvenimą pradedantiems jaunuoliams. Atokiau nuo Pilaitės prospekto esančiame dviejų kambarių, 52 kv. m bute negirdėti miesto triukšmo, todėl galima ramiai leisti vakarus. Ypač patogu vasarą, nes butas turi įstiklintą lodžiją ir balkoną. Buto šeimininkai pasirinko skandinavišką stilių, tai būstas šviesus, skoningas ir neperkrautas detalėmis. Dominuoja švelnios kreminės spalvos. Pagalvota ir apie patogumą – įrengta didelė ir patogi drabužinė su funkcionaliomis lentynomis, tad nereikės svarstyti, kur sudėti daiktus.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Fabijoniškės, Salomėjos Nėries g., 2 kambarių butas

Prieš dešimtmetį statytame name esantis dviejų kambarių, 54 kv. m butas yra puikiai išplanuotas, todėl atrodo didesnis. Virtuvė sujungta su valgomuoju, yra atskiras miegamasis su sienine spinta, o vonios kambarys bendras su tualetu. Maloni detalė – grindys vonioje yra šildomos. Įrengdami butą šeimininkai rinkosi santūrų stilių – šviesioms sienoms svetainėje kontrastą sudaro tamsiais dažais padengti mediniai baldai, šiek tiek šviesesnių tonų yra miegamasis. Butas turi du balkonus, kurių grindys išklotos plytelėmis. Kadangi butas yra šeštame aukšte, pro langus atsiveria panoraminis vaizdas į Fabijoniškes. Prie pat namų yra vaikų darželis, mokykla, parduotuvė ir transporto stotelė, – nereikės vargti rūpinantis buitimi.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius