-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Panorama“ investuos 1 mln. eurų į požeminės aikštelės atnaujinimą ir ją apmokestins

Sostinės prekybos centro „Panorama“ valdytoja pranešė investuojanti į 1,6 tūkst. vietų požeminės automobilių stovėjimo aikštelės atnaujinimą. Tam bus skirta 1 mln. eurų.
Prekybos centras „Panorama“
Prekybos centras „Panorama“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pernai vasarą buvo atnaujinta prekybos centro požeminės automobilių stovėjimo aikštelės danga, o šiemet bus įrengta 150 vaizdo kamerų bei keli tūkstančiai LED apšvietimo lempų.

Investavusi į aikštelės atnaujinimą, bendrovė planuoja ją apmokestinti: nuo sausio 23 dienos automobilio stovėjimas darbo dienomis tris valandas bus nemokamas, o vėliau už kiekvieną valandą bus taikomas 2 eurų mokestis. Savaitgaliais už automobilio stovėjimą mokėti nereikės.

„Sprendimas apmokestinti automobilių stovėjimo aikštelę brendo jau seniai. Aplinkui plečiantis infrastruktūrai, kylant naujiems pastatams, automobilių stovėjimo aikštele vis dažniau naudojasi šalia prekybos centro esančių biurų darbuotojai ar net daugiabučių gyventojai. Lankytojams vis sunkiau rasti vietą automobiliui pastatyti, todėl šiuo atveju apmokestinimas – geriausia išeitis“, – pranešime teigė prekybos centro vadovė Birutė Kalanovaitė.

Jos teigimu, prekybos centro lankytojų srautai ir pirkėjų įpročiai parodo, kad apsipirkti pakanka trijų valandų, todėl, tikėtina, didžioji dalis lankytojų nepajus, kad automobilių aikštelė yra apmokestinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius