Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone parduodama stulbinanti vila, menanti XVIII amžių

Londono rytuose parduodama fantastiško grožio „Malplaquet“ vila. Kruopščiai restauruotas XVIII amžiuje pastatytas namas įvertintas 2,95 mln. svarų sterlingų (3,54 mln. eurų). Prieš Didžiosios Britanijos valiutos kurso kritimą už ją būtų tekę sumokėti gerokai daugiau.
Parduodamas namas Londono rytuose
Parduodamas namas Londono rytuose / fyfemcdade.com nuotr.

Tai yra viena labiausiai užmirštų Londono vilų, kuri ilgą laiką stovėjo apleista ir ją net buvo planuoja griauti. Tačiau 1741-1742 metais pastatytą objektą, kuriame paskutinį kartą gyventa 1895 metais, įsigijo istorikas Timas Knoksas.

Už vilą sumokėjęs 250 tūkst. svarų sterlingų, istorikas namą restauravo ir atkūrė jo didybę. Anksčiau pastatas buvo suskirstytas į mažesnius butus, jame veikė parduotuvės, skelbia mymodernmet.com.

Atnaujinant pastatą buvo remiamasi istoriniais brėžiniais, pagal kuriuos atkurtas sodas ir namo fasadas. Name gausu nepaprastų architektūrinių relikvijų, kurios kruopščiai atkurtos ir užkonservuotos.

Šiuo metu namas parduodamas už 2,95 mln. svarų sterlingų (3,54 mln. eurų). Tiesa, jei namą būtumėte nusprendę įsigyti prieš Jungtinėje Karalystėje vykusį referendumą dėl pasitraukimo iš Europos Sąjungos, už jį būtumėte sumokėję 324,5 tūkst. eurų daugiau.

Tuo tarpu prieš metus, birželio 27 dieną, tuometiniu kursu šis namas kainavo 4,14 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius