Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The New York Times“ akiratyje – 4 mln. eurų vertės namas Vilniaus pakraštyje

Šis penkių miegamųjų kambarių namas, esantis Vilniaus Didžiųjų Gulbinų kvartale, sudomino „The New York Times“ žurnalistus. Ir nieko keisto, mat tai vienas iš brangiausiai parduodamų namų Lietuvoje. Už šį namą, kuris priklauso buvusiam „Hermis Capital“ vadovui Nerijui Dagiliui iš viso prašoma 4,1 mln. eurų, rašo nytimes.com.
„The New York Times“ akiratyje – 4 mln. eurų vertės namas Vilniaus pakraštyje
„The New York Times“ akiratyje – 4 mln. eurų vertės namas Vilniaus pakraštyje / „Baltic Sotheby's International“ nuotr.

Namas priklauso N.Dagiliui, tačiau buvęs „Hermis Capital“ vadovas 15min namo pardavimo priežastis komentuoti atsisakė, nes šiuo metu yra užsienyje.

Beveik 1 tūkst. kv. m ploto namą projektavo architektas Alvydas Šeibokas.

Pirmame namo aukšte yra svetainė, valgomasis, biblioteka, virtuvė, penki miegamieji, trys vonios ir drabužinė. Mansardiniame aukšte įrengta sporto salė, rūsyje – vyno rūsys ir pagalbinės patalpos.

Interjere naudojami ikoninio dizaino baldai ir dekoro elementai, medinės grindys ir marmuro apdaila.

Namui priskirtas 100 arų sklypas, kuriame įrengtos terasos, krepšinio aikštelė ir teniso kortai, taip pat lauko žaidimų zona. Teritorijoje įrengtos 5 vietos automobiliams.

Būstas parduodamas su baldais, tačiau be meno kūrinių.

2013 statyto namo kaina nėra skelbiama viešai, ji atskleidžiama pagal paklausimą. Taip daroma, nes klientai vertina konfidencialumą.

„Tiek tokių objektų pardavėjai, tiek pirkėjai nepageidauja didelio viešumo. Tokie žmonės gyvenime jau yra daug pasiekę, todėl papildomas viešumas dėl nekilnojamojo turto jiems nereikalingas. Prabangų turtą reikia pateikti rafinuotai, subtiliai, o ne dedant paprastą skelbimą populiariame portale. Panašios tendencijos yra ir Lietuvoje, todėl kai kurių objektų kainos net neskelbiamos, nors jie kainuoja ne vieną ir ne du milijonus eurų“, – 15min pasakojo prabangų NT Lietuvoje parduodančios agentūros „Baltic Sotheby's International“ bendraturtis Paulius Gebrauskas.

Nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės „Ober-Haus“ vadovas Remigijus Pleteras Niujorko dienraščiui teigė, kad vidutiniškai Vilniaus centre prabangūs apartamentai kainuoja nuo 200 tūkst. iki 1 mln. eurų, namai – nuo 450 tūkst. iki 2 mln. eurų. Nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės „Inreal“ duomenimis, per metus prabangaus turto kainos kilo apie 9 proc. ir šiuo metu siekia apie 2725 eurus už kv. metrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius