Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tokios prabangos dar nematėte: JAV rinką sudrebino brangiausias visų laikų namas

JAV prabangaus nekilnojamojo turto rinką šią savaitę sudrebino naujas objektas. Ir tai iškart tapo sensacija. Prekyboje pasirodė 3 530 tūkstančių kvadratinių metrų ką tik pastatytas namas netoli Los Andželo. JAV spauda jį iškart pripažino brangiausiai šiuo metu parduodamu gyvenamuoju namu Amerikoje – 250 milijonų JAV dolerių (235 mln. eurų).
Brangiausias namas JAV
Brangiausias namas JAV

Įspūdingos architektūros ir naujausių technologijų prigrūstas namas buvo statomas ketverius metus, rašo „Wall Street Journal“. Namas pastatytas vaizdingoje vietoje, šalia Ramiojo vandenyno pakrantės, tačiau iš jo puikiai matyti ir sniegu padengtos viršukalnės. Pasižvalgyti po brangiausią namą gali kiekvienas, tiesa, tik reklaminiame klipe.

VIDEO: 924 Bel Air Rd. California

Ką galima gauti už 250 mln. JAV dolerių? Pradėkime nuo svečių, nes jų čia galima pasikviesti didelį skaičių. Du milžiniški apartamentai jiems, o patiems svarbiausiems – 10 VIP numerių su 21 prabangiai įrengtu vonios kambariu.

Brangiausias namas5
Brangiausiai parduodamas JAV namas

Ką veikti su svečiais, jei ne linksmintis šiame name. O pramogoms skirta 17 tūkstančių kvadratinių metrų, į kuriuos tilpo trys milžiniškos virtuvės, penki barai, 85 pėdų ilgio baseinas su įspūdingu vaizdu, 40 vietų prabangi kino salė ir keturių takelių boulingo salė.

Brangiausias namas4
Brangiausias JAV namas

Vyno rūsys sukeltų pavydą net didžiausiems kolekcionieriams.

Ir tai dar ne viskas. Garaže – prabangių ir retų automobilių parkas, kurio vertė 30 milijonų JAV dolerių. Autoparke – 10 motociklų ir 12 automobilių, įskaitant „Bugatti Veyron“, 1936 metų gamybos „Mercedes Benz“ ir „Pagani Huayra“. Negalima pamiršti ir Hobie katamarano ir sraigtasparnio.

Visą kompleksą aptarnauja 7 žmonės, kurių išlaikymas dvejiems metams yra įtrauktas į namo kainą. Čia pat galima grožėtis daugiau nei 100 meno instaliacijų, o atsipalaiduoti galima spa, fitneso centre.

Brangiausias namas7
Brangiausias JAV namas

„Šis namas kurtas išskirtinai milijardieriui, kuris nori visko tobulo, kas tik įmanoma gyvenime, – sakė prabangaus nekilnojamojo turto brokeris Bruceas Makowsky. – yra šimtai naujų milijardierių, kurių žvilgsniai krypsta į Kaliforniją, kuri gali tai pasiūlyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius