Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuva gali“: atleidimas iš darbo mažeikiškiui Rolandui Aurylai tapo verslo pradžia

Nei patirties, nei darbo įrankių, nei pakankamai finansų – tokia buvo iš darbo atleisto mažeikiškio Rolando Aurylos verslo pradžia. Metalo konstrukcijų gamybos įmonę „Aurometa“ įsteigęs vyras neslepia – nerimo buvo tiek, kad neužmigdavo naktimis. Verslui įsibėgėjus, užgriuvo kiti iššūkiai.
Rolandas Auryla
Rolandas Auryla / Stop kadras iš laidos

Verslui regionuose skatinti skirto projekto „Lietuva gali“ heroju tapusiam vyrui pagalbos ranką tiesia bendrovės „Eika“ vadovas Robertas Dargis ir SEB banko prezidento pavaduotojas Aivaras Čičelis.

Kaip virinti metalą, R.Aurylos mokyti nereikia, tačiau labai praverstų žinios apie verslo plėtrą. Mažeikiuose užaugęs ir didelę statybų bendrovę užauginęs AB „Eika“ vadovas R.Dargis pasirengęs padėti kraštiečiui.

VIDEO: „Lietuva gali“: metalo konstrukcijų gamyba

Rugsėjo 4 dieną LRT televizijoje trečią kartą startuoja televizijos ir SEB banko projektas „Lietuva gali!“, skirtas verslui regionuose skatinti. Penki patyrę ir daug pasiekę verslininkai konsultuoja savo gimtuosiuose kraštuose įsikūrusias įmones, kad padėtų joms ne tik išgyventi, bet augti ir tapti geriausiomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius