Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min stiprina dėmesį verslui

Portalas 15min turi gerų žinių verslu besidomintiems skaitytojams. Jie ne tik galės skaityti aktualius naujienų tekstus ir tiriamuosius straipsnius, bet ir čia pat gauti daugybę praktinės informacijos apie šalies verslo įmones: jų darbo laiką, kreditingumą, vadovus.
15min
15min stiprina dėmesį verslui ir juo besidomintiems skaitytojams. / 15min nuotr.

Naujas galimybes atveria 15min bendradarbiavimo susitarimas su informaciniu puslapiu 118.lt. Netrukus 15min Verslo rubrika pasipildys praktiniais informaciniais blokais, o tekstai – aktyviomis nuorodomis, kurie leis akimirksniu gauti naudingos informacijos apie aprašomas įmones: jų darbo laiką, kokybės liniją, metų pajamas, kreditingumą, vadovus ir kitą su įmonėmis susijusią informaciją.

15min Verslo rubrika pasipildys praktiniais informaciniais blokais, o tekstai – aktyviomis nuorodomis, kurie leis akimirksniu gauti naudingos informacijos apie aprašomas įmones.

Tuo tarpu puslapis 118.lt pasipildys 15min žurnalistų paruoštais tekstais verslo temomis.

„Partnerystė su 15min – logiškas mūsų verslo plėtros rezultatas. Šiuo metu „118“ produktas (internetinis portalas, mobili programėlė ir skambučių centras) keičiasi ir siekia savo vartotojams pasiūlyti ne tik sausą informaciją, bet ir suteikti galimybę gauti paslaugą iki galo. Tai ir užtikrins duomenų bazių bei informacijos mainai su 15min. Ateityje bendradarbiavimą plėsime 15min auditorijai pasiūlydami ir nestandartinių techninių sprendimų“, – sako Andrius Gicevičius, „118“ paslaugos vadovas iš UAB „Lintel“.

„Partnerystė su 118.lt leis praplėsti verslo informacijos spektrą 15min Verslo rubrikoje. Mūsų skaitytojai galės akimirksniu sužinoti įmonių kontaktinius duomenis, darbuotojų skaičių, kreditingumą.

Tai jiems leis sutaupyti laiko, gauti visą praktinę informaciją čia ir dabar“, – teigia 15min generalinis direktorius Tomas Balžekas.

Partnerystė su 118.lt – ne vienintelė naujovė, kurią pastaruoju metu 15min pristatė verslu besidomintiems skaitytojams. Verslo rubrika pasipildė „Kvadratiniu metru“ – erdve nekilnojamojo turto ir būsto naujienoms.

„Visus šiuos pokyčius darome matydami, kaip smarkiai išaugo 15min skaitytojų susidomėjimas verslo temomis: pradedant aktualiomis kasdienėmis naujienomis, baigiant dideliais žurnalistiniais tyrimais.

Pokyčius darome matydami, kaip stipriai išaugo 15min skaitytojų susidomėjimas verslo temomis.

Tai ir nestebina, nes verslo naujienomis rūpinasi entuziastingi profesionalai su didelę patirtį turinčiu redaktoriumi Mariumi Jokūbaičiu priešakyje. Pažadame, kad dėmesys verslo segmentui stiprės ir ateityje“, – sako ​15min vadovas T.Balžekas.

15min birželio mėnesį visose platformose (kompiuterio ekranuose, mobiliuosiuose telefonuose ir planšetėse) naršė 1 148 597 vartotojai, rodo „Gemius audience“ tyrimo duomenys. Naujienų portalą 15min valdanti UAB „15min“ priklauso estų kapitalo bendrovei „Eesti Meedia Group“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius