Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Instagram“: kaip sukurti profilį, kurį norėtųsi sekti?

„Instagram“ per vieną mėnesį suburia 500 milijonų aktyvių vartotojų, kiekvieną dieną įkeliama daugiau nei 95 milijonai nuotraukų, o vartotojų aktyvumas siekia virš 4 milijardų „like“ paspaudimų. Susimąstau: prie aktyvių vartotojų prisiskaičiuoju, nes esu didelė „Instagram“ gerbėja, per dieną tame 95 – ių milijonų nuotraukų sraute galite rasti ir manąją, tačiau kur slepiasi visi tie milijardai „like“?
„Instagram“ ir kitų socialinių tinklų prižiūrėtojas – darbas tiems, kurie mėgsta keliauti
„Instagram“ ir kitų socialinių tinklų prižiūrėtojas – darbas tiems, kurie mėgsta keliauti / 123rf.com

Atsakymas paprastas – idėjoje ir jos kūrybiškame įgyvendinime. Todėl mano šio įrašo tikslas įrodyti, jog atėjo laikas pasukti galvą, ką daryti, jog „Instagram“ milijoninėje nuotraukų jūroje į jus atkreiptų dėmesį.

Tarkime, kelionės – „Instagram” tema, kuriai, atrodo, sugalvoti kažką įdomaus jau būtų labai sudėtinga. Galbūt ir taip, tačiau turime pavyzdį: Karen, jauna mama iš Naujosios Zelandijos visada jautė didelę meilę kelionėms. Šio pomėgio nenumalšino net dukrytės Esmé gimimas – moteris sugalvojo idėją, kuri užkariavo visų širdis: ji sukūrė @TravelMadMum „Instagram” paskyrą, į kurią užsukę galite rasti įkvėpimo keliauti ir to nebijoti daryti net su savo mažaisiais vaikais.

Kita tema – maistas. Spėju, kad čia jau tikrai siūlysite dėti tašką, bet kviečiu neskubėti. Vokietijoje gyvena mergina, vardu Ida Skivenes. Mergina sukūrė „Instagram“ profilį, kuriame pradėjo dalintis sveikų pusryčių receptų nuotraukomis. Atrodo, nieko ypatingo, tačiau kaip pati nuotraukų autorė teigia: „Maistas turi būti pateiktas smagiai ir kūrybiškai. Šia mintimi noriu dalintis su visu pasauliu.“ Ir jai tai puikiai pavyksta, pažvelkite:

Tobulindama techniką bei kurdama netikėčiausias idėjas, Ida subūrė didelę grupę sekėjų ir išleido savo fotografijų knygą.O dabar jūs pagalvokite, ką labiausiai mėgstate, kokių turite hobių ar talentų. Sugalvojote? Puiku, nes noriu pateikti dar vieną pavyzdį, kuris tik dar kartą įrodo, jog pomėgis ir kūrybiškas jo įgyvendinimas gali suburti šimtatūkstantinę bendruomenę.

Kai menininkas Salavatas Fidalis (@salavat.fidai) savo talentą perkėlė į socialinius tinklus – pasaulis išprotėjo. Niekas niekada negalėjo įsivaizduoti, kad tai įmanoma, tačiau vyras pieštukų širdelėse sukuria neįtikėtinus meno kūrinius.

Swamp Wallaby and Gray Kangaroo ???? sold

A photo posted by Salavat Fidai (@salavat.fidai) on

Todėl jei mokate kažką panašaus ar dar daugiau – nedvejokite, kelkite tai į savo „Instagram” paskyrą ir šlovė pati pas jus ateis.

Idėją sugalvojome, hobių bei talentų, kuriais norime pasidalinti, turime, tačiau ką daryti, kad vieną kartą užsukę visi norėtų jus sekti ir toliau? Atsakymas paprastas –„gražiai atrodyti“. Kai įsijungiame kurį nors „Instagram” profilį, visų pirma nukeliaujame į bendrą nuotraukų galeriją.

Kad būtų aiškiau, pateikiu pavyzdį -@not_studio. Pripažinkime, mūsų akį patraukia itin geras bendras paskyros vaizdas.

Slinkdami visų nuotraukų turiniu žemyn matome tiek daug fotografijų, kurias norėtume išsaugoti savo mobiliojo telefono galerijoje, tačiau atskirai įjungę nuotraukas suprantame, jog bendras vaizdas mums patiko labiau. Taip yra todėl, jog šio „Instagram”profilio autorius puikiai išlaiko ir didelį dėmesį skiria vizualiniam identitetui, t.y. kuria atpažįstamumą, pasirinkdamas vienodus spalvų tonus, fotografavimo stilių bei nuotraukų išdėstymą.

Apibendrinant viską, noriu pasakyti, jog šiuolaikinei visuomenei nebėra toks įdomus jūsų asmeninis gyvenimas – mes norime vis daugiau originalaus turinio, įvairių nuotraukų fotografavimo kampų, spalvų, kūrybiškų idėjų. Todėl paverskime savo „Instagram” paskyras istorija, pasakojimu, kurį būtų ne tik gražu, bet ir įdomu sekti!

bigWishes, „Instagram” draugai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius